بررسی معامله قرن در دیدار کوشنر و اردوغان

پنج‌شنبه 9 اسفند 1397
12:26
بررسی معامله قرن در دیدار کوشنر و اردوغان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه دیروز با «جرد کوشنر» مشاور کاخ سفید در آنکارا دیدار کرد.

العالم - ترکیه

کوشنر با اردوغان درباره تلاش های انجام شده برای صلح میان فلسطینی ها و اسرائیلی ها گفت و گو کرد.

دو طرف در این دیدار درباره افزایش همکاری آمریکا و ترکیه و راه های بهبود اوضاع اقتصادی در منطقه گفت و گو کردند.

کوشنر که مسئول سیاست واشنگتن با رژیم صهیونیستی و فلسطین است، گفت که «معامله قرن» مسائل مربوط به وضعیت نهایی در مناقشه میان دو طرف از جمله ترسیم مرزها را شامل خواهد شد.

کاخ سفید اعلام کرد در نشست کوشنر با اردوغان، جیسون گرینبلات و برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران حضور داشتند.

کاخ سفید همچنین اعلام کرد که دو طرف، افزایش همکاری میان آمریکا و ترکیه و تلاش های دولت ترامپ برای تسهیل دستیابی به صلح میان اسرائیلی ها و فلسطینی ها و نیز راه های بهبود اوضاع منطقه را از طریق سرمایه گذاری اقتصادی بررسی کردند.

اردوغان از اصلی ترین منتقدان حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از رژیم اسرائیل است.

رئیس جمهوری ترکیه پارسال گفته بود که آمریکا پس از انتقال سفارت خود از تل آویو به قدس و به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت «اسرائیل»، نقش خود را به عنوان میانجی صلح خاورمیانه از دست داده است.

0% ...

آخرین اخبار

توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق


حملات مرگبار یمن به عربستان +فیلم


گسترش «خطوط زرد»: آیا آتش‌بس ۱۴ روزه در غزه موفق خواهد شد؟


ایران پیشنهاد برگزاری دوره‌ای «اکسپو بریکس» را ارائه کرد


فشار اتحادیه‌ها بر نخست‌وزیر انگلیس برای لغو مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های بریتانیا علیه ایران


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: چارچوب کلی تفاهم با عمان مشخص شده است


عقب‌نشینی نظامیان اسراییلی از اردوگاه قلندیا در قدس


اتحادیه اروپا ۵ فرد کلیدی در حوزه صنایع دفاعی روسیه را تحریم کرد


چین به دنبال تجهیز نیروهای خود به استانداردهای پیشرفته جهانی


عزم ایران برای تقویت پیوندهای اقتصادی با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا