سخنگوی ریاست جمهوری تونس اعلام کرد؛

بررسی موضوع بازگشت سوریه به اتحادیه عرب در نشست ماه مارس

پنج‌شنبه 9 اسفند 1397
19:50
بررسی موضوع بازگشت سوریه به اتحادیه عرب در نشست ماه مارس ریاست جمهوری تونس روز پنجشنبه اعلام کرد: در نشست ماه مارس (فروردین/ اردیبهشت) اتحادیه عرب، موضوع بازگشت سوریه به این اتحادیه بررسی خواهد شد و ما هیچ گونه دشمنی با دمشق نداریم.

العالم - تونس

«سعیده قراش» سخنگوی ریاست جمهوری تونس در گفت و گوی اختصاصی با رادیو ملی این کشور افزود: تونس به ملت سوریه و تصمیمات این کشور برای انتخاب رهبران و نمایندگانش احترام می گذارد.

قراش تصریح کرد: عدم دشمنی ما با سوریه، موضع ثابت دستگاه دیپلماسی تونس از زمان روی کار آمدن ریاست جمهوری«الباجی قاید السبسی» در سال 2015 (سال 94) است.

سخنگوی ریاست جمهوری تونس درخصوص لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب نیز گفت: تونس به عنوان میزبان نشست آینده اتحادیه، نمیتواند به تنهایی تصمیمی درباره بازگشت دوباره دولت دمشق به اتحادیه عرب اتخاذ کند.

قراش اظهار کرد: موضوع لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب، در جریان نخستین نشست کشورهای عربی با اتحادیه اروپا که چند روز گذشته در شرم الشیخ مصر برگزار شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سخنگوی ریاست جمهوری تونس در پایان گفت: یک بیداری در کشورهای عربی بوجود آمده است که بیش از پیش بر ضرورت حل کشمکش های جهان عرب از طریق گفت وگوهای سیاسی تاکید دارد.

تونس همواره در خصوص مساله سوریه مشی اعتدالی در پیش گرفته و در تلاش بوده است، دمشق بار دیگر به آغوش اتحادیه عرب باز گردد.

این کشور همچنین نخستین کشور عربی بود که پرواز خطوط هوایی این کشور به سوریه را پس از هفت سال از سر گرفت.

نخستین پرواز بین المللی از دمشق به تونس پس از جنگ داخلی این کشور، اواخر سال 2018 با 150 مسافر و گردشگر برای تعطیلات پایان سال میلادی انجام شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند


غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و حفاظت از دارایی‌های هسته‌ای پیش‌بینی شده است


حماس: گزارش‌های اسرائیل درباره توان نظامی مقاومت، مقدمه تشدید حملات به غزه است


تشدید تحریم‌های اروپا علیه شهرک‌نشینان صهیونیست


رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره تنگه هرمز و تعاملات دیپلماتیک ایران-آمریکا


تیراندازی به نیروهای ارتش سوریه در الحسکه ۲ کشته برجای گذاشت


پاسخ سفارت ایران در لندن به اتهام پراکنی ترامپ


دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش در تنگه هرمز، فوری و ضروری است


رایزنی عمان و سازمان دریانوردی بین‌المللی درباره طرح خروج کشتی‌های سرگردان از خلیج فارس


پکن: مواضع ما درباره ایران ثابت است/ تاکید بر مخالفت با تحریم های یکجانبه آمریکا