مذاکرات سه‌جانبه اردن، روسیه و آمریکا درباره آوارگان «الرکبان»

شنبه 11 اسفند 1397
17:13
مذاکرات سه‌جانبه اردن، روسیه و آمریکا درباره آوارگان «الرکبان»
وزیر خارجه اردن از مذاکرات سه‌جانبه کشورش با آمریکا و روسیه درباره چگونگی انتقال آوارگان ساکنان اردوگاه «الرکبان» به روستاها و شهرهایشان در داخل سوریه خبر داد.

العالم - اردن

«أیمن الصفدی» وزیر خارجه اردن تأکید کرد که اردوگاه الرکبان، اردوگاهی مخصوص آوارگان سوری و در داخل خاک سوریه است و لذا این قضیه کاملا مربوط به سوریه و سازمان ملل است.

الصفدی در مصاحبه با شبکه اسکای‌نیوز افزود: «در گذشته به دلیل اوضاع میدانی، ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به این اردوگاه از داخل خاک سوریه دشوار بود و به همین دلیل اردن با ایفای نقش انسانی اجازه داد این کمک‌ها از طریق اردن وارد اردوگاه مذکور شود.»

الصفدی تصریح کرد که در حال حاضر وضعیت تغییر کرده و امکان ارسال کمک‌ها به الرکبان از داخل سوریه فراهم شده و دو کاروان امدادرسانی نیز از داخل سوریه به این اردوگاه اعزام شد و مهم‌تر از آن اینکه شهرها و مناطق محل سکونت این آوارگان اکنون از اشغال داعش آزاد شده است و امکان بازگشت آنها به این شهرها وجود دارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی اردن همچنین گفت که تنها راه حل قضیه الرکبان، بازگشت ساکنان آن به روستاها و شهرهای خود است.

وی با اشاره به گفت‌وگوی اردن با آمریکا و روسیه در خصوص دستیابی به سازوکاری جهت انتقال ساکنان این اردوگاه، تصریح کرد که اردن رنج‌های زیادی به خاطر این اردوگاه و مشکلات مربوط به آن متحمل شده است که مهم‌ترین آن عملیات تروریستی بود که از داخل این اردوگاه آغاز شد و اردن بهای سنگینی برای آن پرداخت و شماری از نیروهای مسلح آن کشته شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن: آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد