تنش های فزاینده در غرب/ مکرون خواستار رنسانس در اروپا شد

سه شنبه 14 اسفند 1397
07:57
تنش های فزاینده در غرب/ مکرون خواستار رنسانس در اروپا شد امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه همزمان با تنش های فزاینده در غرب، با انتشار یادداشتی در روزنامه های 28 کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار «رنسانسی اروپایی» شد و از جزئیات طرح خود برای اصلاحات در اروپا رونمایی کرد.

العالم ـ اروپا

به گزارش رویترز، مکرون در این یادداشت انتخابات پارلمان اروپا 26 ماه می آینده (پنجم خرداد) را تعیین کننده خواند و همزمان هشدار داد که اروپا در خطر است. اظهارات وی در حالی است که او تلاش می کند اصلاحاتی بنیادین در اتحادیه اروپا اعمال کند.
یادداشت وی با تنش های فزاینده در غرب همزمان شده است. از یک سو، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با شعار «آمریکا اول» موجب ناخرسندی متحدان قدیمی واشنگتن شده و از سوی دیگر، انگلیس در حال خروج از اتحادیه اروپاست.
مکرون در یادداشت خود که در روزنامه هایی مانند گاردین انگلیس، وی ولت آلمان و ال پائیس اسپانیا منتشر شده است، نوشت: چند هفته دیگر انتخاباتی در سراسر اروپا برگزار می شود که نقشی تعیین کننده در آینده قاره ما دارد. پس از جنگ جهانی دوم، هرگز تا به این اندازه به اروپا نیاز نبوده و در عین حال اروپا تا به این اندازه با خطر مواجه نبوده است.
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، مکرون پیشنهاد داده است که آژانسی اروپایی برای دفاع از دموکراسی ها ایجاد شود تا مانع از عوامفریبی و دستکاری در انتخابات شود. او همچنین پیشنهاد داد که کمک مالی قدرت های خارجی به احزاب سیاسی اروپایی ممنوع شود.

رئیس جمهوری فرانسه همچنین بر اصلاح ساختار منطقه شنگن و ایجاد پلیس مرزی مشترک و اداره پناهجویان در اروپا تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟