اظهارات یک مبلغ و پزشک سعودی درباره جنایت نیوزیلند،خشم مسلمانان را برانگیخت

جمعه 24 اسفند 1397
21:47
اظهارات یک مبلغ و پزشک سعودی درباره جنایت نیوزیلند،خشم مسلمانان را برانگیخت توضیحات عادل الکلبانی مبلغ و طارق الحبیب  پزشک سعودی پس ازجنایت کشتار نمازگزاران در دو مسجد در نیوزیلند، واکنش های شدیدی را به دنبال داشته است.

العالم عربستان سعودی

کلبانی که پیش از این امام مسجدالحرام بود در صفحه خود در توییتر نوشت : چیزی که ازسنگینی این حادثه می کاهد این است که قاتل مسلمان نیست ،زیرا نمازگزاران زیادی به دست مسلمانان کشته شده اند.

کاربران نیز با توئیت های خود پاسخ کلبانی را دادند.

اما وی با حذف مطلب اول در توییتر و نوشتن این جمله " گاهی کلمات نه برای محتوای خود بلکه به اقتضای زمان حذف می شوند" بیش از پیش مردم را خشمگین کرد.

کاربران توییتر نیزخشم خود را نسبت به توضیحات کلبانی به حمله ای که تمام دنیا را تکان داد و به زندگی 49 مسلمان خاتمه داد، ابراز کردند.

الحبیب که مشهورترین متخصص روانشناس سعودی است از مسلمانان خواست در حکم صادر کردن برای این حادثه صبور باشند، شاید فرد مهاجم دیوانه باشد.

الحبیب که 6 میلیون و 700 هزار دنبال کننده در توییتر دارد گفت: چرا باید در شک کردن و احساسی شدن و تهمت زدن عجله کرد تا نتایج تحقیقات باید صبر کرد چرا برخی، دولت دوست را به اشتباه یک شهروندش که شاید دیوانه باشد متهم می کنند؟

این توئیت نیز با بازخورد کاربران مواجه شد، کاربران طرح چنین موضوعاتی در روز هایی که مسلمانان در داغ هم‌کیشان خود نشستند را نادرست و غیرضروری دانستند.

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز