حمله با خودرو به عابران در چین 7 کشته بر جا گذاشت

جمعه 2 فروردين 1398
09:49
حمله با خودرو به عابران در چین 7 کشته بر جا گذاشت راننده یک خودرو روز جمعه در شهر زائویانگ در مرکز استان 'هوبی' به میان گروهی از عابران پیاده راند، بر اثر این حادثه 7 نفر کشته و 6 نفر دیگر زخمی شدند.

العالم- آسیا

راننده این خودرو در تعقیب و گریز بعد از حادثه و درگیری با پلیس کشته شد.
پلیس و مقام‌های قضایی استان هوبی بررسی انگیزه راننده از ارتکاب این جنایت را آغاز کرده اند با این حال اینکه این حادثه تروریستی بوده است یا خیر، هنوز مشخص نیست.
اگرچه جرایم خشونت آمیز در چین نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر پایین است اما در چند سال گذشته مواردی از حمله با چاقو به دانش آموزان و همچنین مردم عادی در مدارس و خیابان های این کشور مشاهده شده است.
حمله یک مهاجم با چکش به دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی در پکن، در اواسط دی ماه امسال 20 زخمی برجا گذاشت.
چهارم دی ماه امسال نیز یک راننده اتوبوس سرقتی با زیر گرفتن عابران پیاده در شهر 'لانگیان' استان فوجیان واقع در جنوب غربی چین، 5 نفر را کشت و 21 تن را هم زخمی کرد.
اول آذر امسال نیز یک راننده با حمله به دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی در شمال شرق چین، پنج تن از آنان را کشت و 18 تن دیگر را هم زخمی کرد.
چهارم آبان ماه امسال نیز یک زن مسلح با چاقوی آشپزخانه، به تعدادی از کودکان یک مهد کودک در شهر 'چونگ چینگ' در جنوب غربی این کشور حمله کرد و 14 نفر آنها را زخمی نمود.
اردیبهشت امسال نیز فردی مسلح به سلاح سرد با حمله به دانش‌آموزان یک مدرسه متوسطه در شمال شرقی چین که در حال بازگشت از مدرسه بودند 7 نفر آنها را کشت.
همچنین تیر ماه امسال نیز به دلیل حمله یک فرد مسلح با چاقو در شهر «شی‌ان» این کشور، 9 نفر از جمله یک کودک زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو


افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت شبکه ارتباطات برای زائران اربعین


ورود زیست‌فناوری دریایی ایران به عرصه مقابله با جلبک‌های سمی


السودانی: تجاوز آمریکا و عربستان نقض حاکمیت عراق است/ حق دفاع برای ما محفوظ است


حمله اوکراین به کشتی ایرانی مصداق واقعی اقدام تروریستی بود


واکنش تند پکن به تحریم‌های جدید پنتاگون علیه مؤسسات تحقیقاتی چین


آیا دیدار ترامپ و نتانیاهو می‌تواند زمینه‌ساز جنگ جدید علیه ایران باشد؟


روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران