حمایت دادگاه آلمانی از منافقین

سه شنبه 6 فروردين 1398
16:54
حمایت دادگاه آلمانی از منافقین دادگاهی در آلمان به دنبال شکایت منافقین از مشهورترین نشریه این کشور، این نشریه را وادار کرد که بخش‌هایی از گزارش‌ خود درباره منافقین را حذف کند.

العالم - ایران

در پی گزارش چندی پیش نشریه آلمانی «اشپیگل» درباره گروهک تروریستی منافقین، دادگاهی در هامبورگ در حمایت از این سازمان، از اشپیگل خواست تا انتشار آنچه مطالب غیرواقعی خوانده را متوقف کند.

با انتشار این گزارش که به موضع‌گیری اعضای جدا شده از سازمان منافقین و حمایت تندروهای آمریکایی از این سازمان هم پرداخته شده بود، نماینده منافقین در آلمان از دایره رسانه دادگاهی در هامبورگ خواست تا مانع از انتشار چنین مطالبی شود.

دادگاه اعلام کرده که نگرانی‌های سازمان مزبور را درک می‌کند و روز بیست و یکم ماه مارس در این زمینه حکمی صادر کرده و به این ترتیب اشپیگل نباید درباره اینکه در محل اقامت اعضای این سازمان، شکنجه صورت می‌گیرد، مطلبی منتشر کند. در پی حکم دادگاه، اشپیگل بخش‌های موردنظر دادگاه را حذف کرد.

روز شانزدهم فوریه در اشپیگل گزارشی منتشر شد که به شکنجه اعضای منافقین و تمرین آنها برای کشتار اشاره شده بود. در بخشی از این گزارش آمده بود که اعضای سازمان که در آلبانی به سر می‌برند، سه بار در طول هفته بریدن گلو با چاقو، شکستن دست، درآوردن چشم با انگشت و پاره کردن دهان را تمرین می‌کنند. دادگاه انتشار این بخش را هم ممنوع اعلام کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود