غریب‌آبادی معاون اول کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل شد

چهارشنبه 7 فروردين 1398
16:33
غریب‌آبادی معاون اول کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل شد سفیر و نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، به عنوان معاون اول کمیسیون موادمخدر و ریاست کمیته همگانی موسوم به کمیته قطعنامه‌ها انتخاب شد.

العالم - ایران/سیاسی

به گزارش روابط عمومی نمایندگی دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، شصت و دومین نشست کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل که از 23 اسفند 97 در وین آغاز به کار کرده بود، به کار خود پایان داد.

از جمهوری اسلامی ایران نیز هیأتی به ریاست «مومنی» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در این نشست شرکت و علاوه بر ارائه سخنرانی در نشست وزراء کمیسیون، با همتایان خود از کشورهای چین، هند، پرتغال، اندونزی، پاکستان و همچنین مدیر اجرایی دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل ملاقات و در خصوص چگونگی تعمیق و گسترش روابط فیمابین تبادل نظر کردند.

در این نشست، همچنین بیانیه وزراء که مذاکرات مقدماتی آن بیش از دو ماه به طول انجامیده بود، به تصویب رسید.

در بیانیه وزراء بر سرعت بخشیدن به اجرای تعهداتی که کشورها طی دهه گذشته در خصوص مبارزه با مواد مخدر پذیرفته‌اند، تاکید شد.

همچنین «کاظم غریب آبادی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، به عنوان معاون اول کمیسیون مواد مخدر و ریاست کمیته همگانی موسوم به کمیته قطعنامه‌ها انتخاب شد که 8 قطعنامه مهم و تاثیرگذار از جمله در خصوص ارتقاء نقش هیأت بین‌المللی کنترل مواد مخدر، کنترل پیش سازها، ارتباط متقابل هپاتیت C و موادمخدر و نیز ارتباط متقابل ایدز و مواد مخدر در بین زنان، ارتقای ظرفیت کشورها در شناسایی مواد مخدر صنعتی، توسعه جایگزین، ارتقای توانایی کشورها در زمینه تخمین میزان نیاز به داروهای با ترکیبات مواد مخدر و موارد دیگر، مذاکره و نهایی شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا