آماده‌باش عراق در مرز سوریه پس از شایعه تجمع داعشی‌ها

چهارشنبه 7 فروردين 1398
18:18
آماده‌باش عراق در مرز سوریه پس از شایعه تجمع داعشی‌ها با وجود اینکه شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه»(قسد) پایان سلطه داعش در سوریه را اعلام کرده‌اند اما وضعیت اضطراری در آن سوی مرز عراق هنوز به اتمام نرسیده است.

العالم - عراق

نگرانی از نفوذ عناصر داعش از سوریه به عراق همچنان وجود دارد و در همین ارتباط عراق از سه ماه پیش حدود ۲۰ هزار نیروی رزمی خود را به مرزهای غربی اعزام کرده است.

روزنامه عراقی «المدی» با اعلام این مطلب نوشت که اطلاعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه همچنان شماری از عناصر داعش در تونل‌های نزدیک به مرز عراق و شهرک القائم مخفی شده‌ و تجمع کرده‌اند.

هم‌زمان دمشق همچنان بر تسریع روند بازگشایی گذرگاه «البو کمال» یا همان «القائم» (نام عراقی گذرگاه) اصرار دارد و با وجود اینکه برخی طرف‌های عراقی مخالف بازگشایی سریع این گذرگاه به دلیل اوضاع نابسامان کشور هستند، تلاش‌ها برای بازگشایی این مسیر استراتژیک و مواصلاتی بین عراق، سوریه، ایران و چه بسا لبنان، ادامه دارد.

روز شنبه گذشته، قسد پس از تصرف آخرین مقر داعش در دو کرانه رود فرات، پایان داعش و آغاز مرحله جدید برای مبارزه با باندهای مخفی این گروه تروریستی را اعلام کرد.

اخیرا نبردها در چهار کیلومتری شهرک مرزی القائم ادامه داشت و در همین ارتباط یک منبع امنیتی می‌گوید که وضعیت اضطراری در مناطق مرزی عراق در نزدیکی سوریه همچنان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)