شکست داعش در باغوز؛ از ادعا تا واقعیت

شنبه 3 فروردين 1398
18:08
«قسد» از شکست کامل داعش در آخرین اردوگاهش در شرق سوریه (باغوز) خبر داد.

العالم - سوریه

«نیروهای دمکرات سوریه»(قسد) پس از شش ماه از آغاز حمله گسترده به آخرین اردوگاه گروه تروریستی داعش در شرق سوریه اعلام کرد داعش به طور کامل در باغوز واقع در بخش شرقی دیر الزور شکست خورد.

مصطفی بالی، مدیر مرکز اطلاع رسانی "قسد"، با انتشار پستی در شبکه های اجتماعی بر پیروزی نظامی نهایی بر داعش تاکید و خاطر نشان کرد منطقه ی باغوز از دست گروه تروریستی داعش آزاد شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیش از این شتابزده، شکست صد در صدی داعش را اعلام کرده و این پیروزی را به نیروهای آمریکایی در سوریه، نسبت داده بود.

ترامپ با اشاره به نقشه هایی که در دست داشت، گفت: این نقشه را به خاطر شما اینجا آورده ام. رنگ قرمز روی نقشه، نشان دهنده ی مناطق تحت تصرف داعش در شب انتخابات ریاست جمهوری 2016 است. نقشه ی پایینی هم همان تصویر بالاست، اما رنگ قرمزی در آن مشاهده نمی شود. تنها لکه (قرمز) کوچکی وجود دارد که امشب از بین خواهد رفت.

این در حالی است که بشار الجعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل، تاکید کرد، داعش در سوریه پایان نیافته و این نیروهای سوری اند که با آن می جنگند نه آمریکا.

از سوی دیگر روسیه نیز با ابراز تردید در خصوص سخنان ترامپ اعلام کرد از سخنان ترامپ متقاعد نشده است و بر پایه تحقیقات گوناگون هزاران تروریست داعشی همچنان در سوریه اند.

موسکو افزود: آمریکا قبلا در سخنان آتشینی از تصمیم اش برای عقب نشینی از سوریه خبر داده بود اما تاکنون هیچ برنامه ای را برای بیرون بردن نیروهایش از این کشورارائه نکرده است.

گفتنی است، نیروهای دمکرات سوریه همچنان سرگرم پاکسازی و تفتیش کانال ها و تونل ها برای یافتن تروریست های پنهان شده در آن هایند.

0% ...

آخرین اخبار

گروسی از تمدید آتش‌بس آمریکا و ایران استقبال کرد


حادثه دریایی در نزدیکی عمان


۳ نظامی ژاپنی بر اثر انفجار تانک کشته شد


کارلسون به دلیل حمایت از ترامپ عذرخواهی کرد


سفارت ایران در باکو ادعای برنامه ریزی برای اقدام در خاک جمهوری آذربایجان را رد کرد


مقام مستعفی دولت ترامپ: باید مانند ریگان نیروهای خود را از خاورمیانه خارج کنیم


یک جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد


تحلیلگر آمریکایی: فاجعه اقتصادی در چند قدمی ما است


جمهوری اسلامی ایران خواستار آزادی شناور توسکا و خدمه آن شد


سفارت ایران به کالاس: اروپا شرافت خود را با سکوت مقابل خون شهدای میناب فروخت


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا