واكنش مقتدی صدر به اقدام ترامپ علیه سوریه

چهارشنبه 7 فروردين 1398
19:14
واكنش مقتدی صدر به اقدام ترامپ علیه سوریه رهبر جریان صدر عراق، در محکومیت شناسایی حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی از سوی آمریکا، گفت، ترامپ می‌خواهد منطقه را در عمل انجام شده قرار دهد.

العالم - سوریه

مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق در مخالفت با شناسایی حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان از سوی آمریکا خواستار محکومیت این اقدام و ایستادن در مقابل آن شد.

به نوشته وبگاه خبری «الإباء» عراق، دفتر مقتدی صدر با صدور بیانیه‌‌ای تأکید کرد که ترامپ تلاش دارد منطقه را از طریق ترسیم نقشه جدید برای آن در عمل انجام شده قرار دهد.

در این بیانیه آمده است: قدرت استعمار و استکبار جهانی پس از اقدام ترامپ در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، دست به اقدام تازه‌ای زده و حاکمیت اسرائیل بر جولان سوریه را به رسمیت شناخته است.

او هدف از این اقدام را تلاش برای ترسیم نقشه جدیدی در خاورمیانه دانست و گفت ترامپ می‌خواهد منطقه را در عمل انجام شده قرار دهد.

در ادامه این بیانیه آمده است: رهبر جریان صدر این گونه اقدامات را که با قطعنامه‌های شورای امنیت و سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های جهانی تناقض دارد محکوم می‌کند و از همگان می‌خواهد در راستای احقاق حق و یاری مردم مظلوم مقابل آن بایستند.

پس از شناسایی حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان سوریه از سوی ترامپ در روز دوشنبه گذشته، تا کنون هیچ کشوری در تأیید آن اقدام نکرده است و کشورهای غربی نیز این اقدام را خلاف حقوق بین‌الملل دانسته‌اند. فرانسه نیز خواستار برگزاری جلسه شورای امنیت در این خصوص شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند