پارلمان انگلیس به تمدید مهلت برگزیت رای داد

پنج‌شنبه 8 فروردين 1398
07:41
پارلمان انگلیس به تمدید مهلت برگزیت رای داد پارلمان انگلیس در رای‌گیری شامگاه چهارشنبه به تمدید مهلت برگزیت تا آوریل یا ماه می رای مثبت داد.

العالم - اروپا

مجلس عوام انگلیس به تمدید مهلت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رای مثبت داد.

در رای گیری که شامگاه چهارشنبه برگزار شد 441 نماینده انگلیس به نفع تمدید مهلت خروج از اتحادیه اروپا رای دادند و 105 نماینده نیز با این اقدام مخالفت کردند.

با توجه به رای‌گیری انجام شده، مهلت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا آوریل یا ماه می می‌تواند تمدید شود.

برگزیت، کوتاه شده عبارت انگلیسی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است (Britain exits the EU). در واقع فرآیند برگزیت، خارج شدن بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلندشمالی) از اتحادیه‌ایست که قواعد تجاری، سیاسی و قضایی کشورهای عضو را رقم می‌زند. بریتانیا اولین کشور در این اتحادیه است که قصد خروج از آن را دارد، از این رو فرآیند خروجش با پیچیدگی‌هایی مواجه شده و دارای مولفه‌های متعددی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور


اوراسیا با اولویت‌بندی ایران و چین، نقشه تجاری خود را بازترسیم می‌کند


امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه


توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق


حملات مرگبار یمن به عربستان +فیلم


گسترش «خطوط زرد»: آیا آتش‌بس ۱۴ روزه در غزه موفق خواهد شد؟


ایران پیشنهاد برگزاری دوره‌ای «اکسپو بریکس» را ارائه کرد


فشار اتحادیه‌ها بر نخست‌وزیر انگلیس برای لغو مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های بریتانیا علیه ایران