دربی پایتخت؛

درهای استادیوم آزادی باز شد / کری سرخابی‌ها قبل از آغاز دربی

شنبه 10 فروردين 1398
11:59
درهای استادیوم آزادی باز شد / کری سرخابی‌ها قبل از آغاز دربی درهای ورزشگاه آزادی به روی تماشاگران دو تیم استقلال و پرسپولیس باز شد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس از ساعت 16 امروز (شنبه) در ورزشگاه آ‌زادی در شرایطی برگزار می‌شود که هواداران دو تیم از ساعات اولیه صبح امروز پشت درهای مجموعه ورزشی آزادی منتظر ورود به داخل استادیوم بودند که در نهایت ساعت 10:30 درهای ورزشگاه به روی تماشاگران باز شد.

براساس گزارش فارس در محوطه چمن بیرون از درب اصلی استادیوم آزادی تعدادی از بانوان با پرچم‌های استقلال و پرسپولیس حضور دارند.

هواداران استقلال که از شهر رشت خود را به تهران رسانده‌اند با در دست داشتن بنر از تیم محبوب خود حمایت کردند.

با وجود اینکه حدود 6 ساعت به آغاز دیدار دو تیم باقی مانده است هواداران سرخابی مشغول کری‌خوانی برای یکدیگر هستند و با نشان دادند عددهای 6 و 4 به این شکل کری پیش از دربی را آغاز کردند.

در اتوبان‌های منتهی به ورزشگاه به جز ورودی‌های پارکینگ ترافیک روانی برقرار است و مشکلی برای تردد خودروها بوجود نیامده است.

پشت ورودی پارکینگ‌ها ترافیک نیمه سنگینی برقرار شده و هواداران دو تیم با خودروهای خود به داخل مجموعه رفتند.

طبق اعلام پلیس راهور در صورت پارک هر خودرویی در محوطه بیرون استادیوم و همچنین اتوبان تهران- کرج وسایل نقلیه بلافاصله به پارکینگ‌ها منتقل می‌شود به همین منظور جرثقیل‌های خودروبر بیرون از استادیوم مستقر هستند.

حدود 2 هزار نفر از طرفداران دو تیم در حال حاضر در داخل مجموعه ورزشی آزادی بر روی سکوها مستقر شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است