معاون اول رییس جمهوری افغانستان ازکمین طالبان جان به در برد

شنبه 10 فروردين 1398
22:04
معاون اول رییس جمهوری افغانستان ازکمین طالبان جان به در برد
کاروان همراه ژنرال «عبدالرشید دوستم» معاون اول رییس جمهوری که از استان «بلخ» عازم «جوزجان» بود به کمین طالبان برخورد کرد اما از این حادثه جان به در برد.

العالم _ آسیا

«عادل شاه» سخنگوی پلیس استان بلخ عصر شنبه به رسانه های افغانستان گفت که این کمین در منطقه «شرشره» شهرستان «چهاربولک» استان بلخ قرار داشت که دوستم از حادثه نجات یافته و از محل درگیری خارج شد، اما درگیری میان نیروهای طالبان و دولتی ادامه دارد.

سخنگوی پلیس بلخ در باره تلفات این رویداد اشاره ای نکرده است، اما برخی منابع از کشته شدن یکی ار محافظان دوستم و زخمی شدن 2تن دیگر از آنها خبر داده اند.

«منیراحمد فرهاد» سخنگوی استاندار بلخ افغانستان نیز به رسانه های این کشور گفته است که ژنرال دوستم بطور سالم به شهر «شبرغان» مرکز استان جوزجان رسیده و وی از وجود این کمین در مسیر خود با خبر بود.

ژنرال دوستم که حدود یک ماه پیش به ترکیه سفر کرده بود صبح شنبه از مسیر ازبکستان وارد استان بلخ در شمال افغانستان شد و پس از توقف کوتاه در مزارشریف عازم جوزجان شد.

دوستم در مزار شریف گفت، اگر به وی اجازه داده شود، در مدت 6ماه شمال افغانستان را از وجود تروریست ها پاکسازی خواهد کرد.

وی زمانی که مزارشریف را به مقصد شبرغان مرکز استان جوزجان ترک می کرد، گفت که می داند در مسیرش کمین زده شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار