حامیان جدایی کاتالونیا در «بارسلونا» تظاهرات برپا کردند

يکشنبه 11 فروردين 1398
12:49
حامیان جدایی کاتالونیا در «بارسلونا» تظاهرات برپا کردند
استقلال‌طلبان کاتالونیا که خواستار جدایی این منطقه از اسپانیا هستند، در شهر «بارسلونا» تظاهرات برپا کردند که این تظاهرات با ورود حامیان اتحاد این کشور، به درگیری کشیده شد.

العالم _ اروپا

حامیان جدایی کاتالونیا از دولت مرکزی اسپانیا دیروز (شنبه) بار دیگر در شهر «بارسلونا» تظاهرات برپا کردند.

خبرگزاری «یوروپ پرس»، در این خصوص گزارش کرد که مخالفان جدایی کاتالونیا نیز در مقابل استقلال‌طلب‌ها در شهر بارسلونا تظاهرات برپا کردند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که پنج نفر در این تظاهرات طرفداران و مخالفان جدایی کاتالونیا از اسپانیا زخمی شدند.

جرقه درگیری‌ها پس از آن خورد که حزب راستگرای افراطی «Vox» تحت پرچم «کاتالونیا برای اسپانیا» در بارسلونا تظاهرات برپا کرد. در سوی دیگر، سازمان‌های چپگرا از جمله «نمایندگی اتحاد مردمی» و دیگر سازمان‌هایی که حامی استقلال کاتالونیا هستند، با این تظاهرات مقابله کردند و با دخالت نیروهای پلیس، درگیری‌هایی میان دو طرف رخ داد و تعدادی نیز زخمی شدند.

اکتبر سال ۲۰۱۷ در کاتالونیا همه پرسی استقلال برگزار شد که ۹۰ درصد از افرادی که در این همه‌پرسی شرکت کرده بودند به استقلال این ناحیه از اسپانیا رأی دادند. دولت مرکزی مادرید ضمن به رسمیت نشناختن برگزاری چنین همه‌پرسی، آن را محکوم کرد و ضمن اعلام حاکمیت مستقیم بر کاتالونیا، پارلمان محلی را منحل کرده و شماری از مقام‌های ارشد این منطقه خودمختار را بازداشت کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند


تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست