شهر «غریان» در غرب لیبی به کنترل نیروهای حفتر درآمد

پنج‌شنبه 15 فروردين 1398
16:45
شهر «غریان» در غرب لیبی به کنترل نیروهای حفتر درآمد
سخنگوی نیروهای تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» اعلام کرد که شهر «غریان» واقع در جنوب غربی طرابلس به کنترل آن‌ها درآمده است.

العالم - آفریقا

سرتیپ «احمد المسماری» سخنگوی نظامیان وابسته به «خلیفه حفتر» ژنرال سابق ارتش لیبی گفت که نیروهای مسلح در میان استقبال مردمی وارد شهر غریان شدند.

وی در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک» افزود که نیروهای مسلح در راستای اجرای مأموریت‌های خود وارد این شهر شدند.

پیش از این «فائز السراج» رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی در منطقه غربی طرابلس حالت آماده‌باش اعلام کرده و سخنانی را که درباره پاکسازی منطقه غربی و آزادسازی توسط نیروهای ارتش لیبی گفته می‌شود، محکوم کرد.

دفتر رسانه‌ای فرماندهی کل نیروهای ارتش لیبی در بیانیه‌ای از تحرکات نیروهای ارتش برای پاکسازی بقایای مناطق تحت اشغال گروه‌های تروریستی در منطقه عربی خبر داد.

یک منبع نظامی در فرماندهی کل ارتش لیبی از پیشروی یگان‌های ارتش به سمت طرابلس خبر داده است و این در حالی است که برخی منابع عربی پیش از این گفته بودند که حفتر قصد دارد طرابلس را به تصرف خود درآورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی