تداوم تنش مرزی بین پاکستان و هند با 5 کشته

شنبه 17 فروردين 1398
10:02
تداوم تنش مرزی بین پاکستان و هند با 5 کشته ادامه درگیری مرزی بین پاکستان و هند با تبادل آتش بین نیروهای مرزی دو کشور بار دیگر آغاز شد که بیش از 5 کشته بر جای گذاشته است.

العالم - آسیا

ادامه درگیری مرزی بین پاکستان و هند با تبادل آتش بین نیروهای مرزی دو کشور بار دیگر آغاز شد که بیش از 5 کشته بر جای گذاشته است.

امروز شنبه نیروهای مرزی پاکستان با توپ مرز هند را هدف قرار دادند که بر اثر آن دست کم 5 سرباز هندی کشته شدند.

این در حالی است که نیروهای مرزی هند مناطق مختلف مرز پاکستان از جمله روستای سیریان را هدف قرار دادند که بر اثر آن 6 نفر از روستائیان زخمی شدند.

از زمان آغاز مجدد درگیری مرزی بین پاکستان و هند که با ساقط شدن جنگنده‌های هندی به اوج خود رسید بیش از 4 مرزبان پاکستانی و 7 سرباز هندی جان خود را از دست داده‌اند.

چندی پیش جنگنده‌های ارتش هند با نقض حریم هوایی پاکستان مدعی شدند که شبه‌نظامیان جیش محمد را که علیه نظامیان هندی در کشمیر وارد عمل می‌شوند هدف قرار داده‌اند.

پاکستان را رد این ادعا 2 جنگنده هندی را هدف قرار داد و یکی از خلبانان این جنگنده‌ها را زنده دستگیر و بعد از مدتی آزاد کرد.

بیشتر کارشناسان بر این باورند که دولت هند بعد از ناکامی در عرصه سیاسی سعی دارد این شکست را با جنگ علیه پاکستان جبران و در انتخابات آینده به پیروزی برسد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"