قطر طرف‌های سودانی را به گفت‌وگو فراخواند

جمعه 23 فروردين 1398
12:36
قطر طرف‌های سودانی را به گفت‌وگو فراخواند وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای در خصوص حوادث اخیر سودان، همه طرف‌های ذی‌نفع در این کشور را به گفت‌وگو و اولویت دادن به مصلحت ملی فراخواند.

العالم- آسیا

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای به حوادث سودان که به برکناری «عمر البشیر» رئیس‌جمهور این کشور منجر شد، واکنش نشان داد.

در این بیانیه بر ضرورت گفت‌وگوی طرف‌های ذی‌نفع، اولویت دادن به مصلحت ملی، تحقق خواسته‌ها و مطالبات عادلانه ملت سودان در خصوص آزادی و عدالت تأکید شده است.

طبق گزارش وبگاه «النشره»، وزارت خارجه قطر همچنین خواستار جلوگیری از ریخته شدن خون شهروندان سودانی، استفاده از راهکارهای مسالمت‌آمیز و گفت‌وگوی سازنده برای مدیریت روند سیاسی، شد.

در این بیانیه بر توانایی ملت سودان برای پشت سر گذاشتن این مرحله سرنوشت‌ساز در تاریخ ملت سودان برای ساختن یک کشور باثبات تأکید کرد و همه گروه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را به حمایت از وحدت و انسجام سودان فراخواند.

شهرهای بزرگ سودان از ۱۹ دسامبر گذشته تقریبا شاهد تظاهرات روزانه مردم این کشور علیه اوضاع بد اقتصادی و معیشتی و گران شدن نان است. معترضان تداوم ریاست جمهوری عمر البشیر را باعث این اوضاع می‌دانند و طی این مدت خواهان برکناری او از قدرت بودند. عمر البشیر از سال ۱۹۸۹ رئیس جمهوری سودان است.

روز پنجشنبه (دیروز) «عوض بن عوف» وزیر دفاع سودان با انتشار بیانیه‌ای، بازداشت البشیر و عناصر وی را اعلام کرد.

در این بیانیه «از سوء مدیریت، فساد نظام (حاکم) و انسداد افق در برابر ملت» انتقاد شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است