طرح تقویت جایگاه سپاه در برابر آمریکا در کمیسیون امنیت مجلس تصویب شد

يکشنبه 25 فروردين 1398
18:08
طرح تقویت جایگاه سپاه در برابر آمریکا در کمیسیون امنیت مجلس تصویب شد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب طرح دوفوریتی تقویت جایگاه سپاه در برابر آمریکا در کمیسیون متبوعش خبر داد.

العالم - ایران/ سیاسی

علی نجفی خوشرودی نماینده مردم بابل و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش،‌ اظهار داشت: در نشست مذکور که با حضور اعضای کمیسیون نمایندگان ارگان‌های ذیربط برگزار شد، کلیات طرح قانونی دوفوریتی اقدام متقابل جمهوری اسلامی در برابر تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط ایالات متحده آمریکا با اتفاق آراء به تصویب کمیسیون رسید و در ادامه علاوه بر ماده واحده، دو ماده از این طرح به تصویب رسید.

وی افزود: بر اساس این طرح به منظور اقدام متقابل در برابر اقدامات آمریکا در تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی و از آنجا که این رژیم برخلاف اصول مسلم حقوق بین‌الملل، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که مطابق با اصل یکصد و پنجاه قانون اساسی به عنوان یکی از ارکان حاکمیتی دفاع ایران شناخته می‌شود، سازمان تروریستی خارجی اعلام نموده است، به موجب این قانون نیروهای فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه غرب آسیا (سنت‌کام) و سازمان‌ها و یا نهادهایی که تحت اختیار این فرماندهی علیه ج.ا.ا اقدام می‌کنند، تروریست اعلام می‌شوند و هر گونه کمک‌های فنی، آموزشی، خدماتی و تدارکاتی و غیره به این نیروها، همکاری در اقدام تروریستی محسوب شده و مرتکب به مجازات مقرر در ماده 508 قانون مجازات اسلامی و بخش تعزیرات مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ با اصلاحات و الحاقات بعدی محکوم می‌گردد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: در بند یک این طرح تصریح شده است که دولت جمهوری اسلامی در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی و نیروهای مسلح ج.ا.ا بر اساس تدابیر فرماندهی معظم کل قوا، در برابر اقدامات تروریستی نیروهای آمریکایی و سایر نیروهای تروریستی که منافع ج.ا.ا را به مخاطره می‌اندازند، اقدامات متقابل و قاطع به عمل می‌آورند.

وی بر همین اساس اضافه کرد: بند 2 این طرح نیز اشعار می‌دارد که دولت ج.ا.ا موظف است با استفاده از ظرفیت‌های حقوقی و سیاسی و دیپلماتیک، بهره‌مندی نیروهای آمریکایی و سایر نیروهای تروریستی موضوع این قانون را از تأسیسات، تجهیزات، منابع مالی و دیگر کمک‌های احتمالی کشورهای منطقه به حداقل ممکن برساند.

نجفی خوشرودی در خاتمه بیان کرد: ادامه تصویب این طرح قانونی به جلسه روز دوشنبه (فردا) کمیسیون موکول شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد