شورای انتقالی سودان: حزب البشیر در دوره انتقالی حضور ندارد

دوشنبه 26 فروردين 1398
00:19
شورای انتقالی سودان: حزب البشیر در دوره انتقالی حضور ندارد سخنگوی شورای نظامی سودان با بیان اینکه حزب عمر البشیر رئیس‌جمهور عزل شده در دوره انتقالی شرکت نخواهد کرد، تاکید کرد که «عوض بن عوف (وزیر دفاع سودان و رئیس قبلی شورای نظامی) و کمال عبدالمعروف معاون وی از ادامه خدمت نظامی معاف شدند».

العالم - آفریقا

شمس الدین کباشی سخنگوی شورای نظامی سودان یکشنبه شب در یک نشست خبری در خارطوم گفت که «عوض بن عوف» و «کمال عبدالمعروف» به ترتیب رئیس سابق شورای نظامی انتقالی و معاون وی از ادامه خدمت نظامی معاف و بازنشسته شدند.

وی با بیان اینکه «برنامه‌های مهمی برای بازسازی دو دستگاه امنیتی و اطلاعاتی کشور وجود دارد»، افزود: «ابوبکر مصطفی به عنوان رئیس جدید دستگاه اطلاعاتی سودان منصوب شد».

به گزارش سودان تریبون، سخنکوی شورای نظامی انتقالی سودان گفت که «اگر می‌خواستیم به زور و خشونت روی بیاوریم، به سمت تغییر حرکت نمی‌کردیم».

وی تاکید کرد: «ارتباطات و تماس‌‌ها از دیروز با سران تعدادی از کشورها از جمله عربستان، امارات، قطر و اتیوپی آغاز شده است».

سخنگوی شورای نظامی سودان با تاکید بر «بازداشت تعدادی از مسئولان رژیم سابق که در فساد نقش داشتند»، افزود: «دو سفیر سودان در ژنو و واشنگتن برکنار شدند و همه افسران و نیروهای پلیس سودانی که در جریان تظاهرات بازداشت شده بودند، آزاد می‌شوند».

کباشی با بیان اینکه «بازداشت شخصیت‌های وابسته به حکومت عمر البشیر ادامه خواهد داشت»، گفت: «عوض بن عوف وزیر دفاع سودان و رئیس قبلی شورای نظامی و کمال عبدالمعروف معاون وی بازنشست شدند».

سخنگوی شورای نظامی گفت که «حزب عمر البشیر رئیس‌جمهور برکنار شده سودان در دوره انتقالی شرکت نخواهد کرد».

عمر البشیر رئیس جمهور سودان که سه دهه بر کشور حکومت می‌کرد، روز پنجشنبه (۱۱ آوریل) به دست ارتش از مقام خود برکنار شد.

ابتدا سرهنگ عوض بن عوف وزیر دفاع سودان، ریاست شورای انتقالی را به دست گرفت، اما او تنها یک روز بعد کرسی خود را به عبدالفتاح برهان واگذار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

قلعه شقیف؛ دستاوردی نمادین برای اسرائیل یا آغاز یک چالش میدانی جدیدبرای آن؟


استقبال حماس از درج رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه سازمان ملل


مکرون: پاریس از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق بین تهران و واشنگتن حمایت می‌کند


نشست اضطراری شورای امنیت درباره تشدید تجاوزات اسرائیل؛تحرک دیپلماتیک غرب و ادامه حملات میدانی!


قالیباف: باید هزینهٔ جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید


یادداشت تحلیلی| ایران وآمریکا؛ از مدیریت بحران تا مهندسی تفاهم


اژه‌ای:گرانی‌ها باید برطرف شود


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب


بقائی: آتش‌بس در لبنان جزو هرگونه تفاهم برای پایان جنگ است


تثبیت معادله بازدارندگی جدید با قدرت موشکی ایران؛ پهپاد آمریکایی در تیررس پدافند ما + فیلم