دیدار پامپئو با گروهی از «ایرانی‌های مقیم آمریکا» برای اطلاع از اوضاع ایران

سه شنبه 27 فروردين 1398
06:33
دیدار پامپئو با گروهی از «ایرانی‌های مقیم آمریکا» برای اطلاع از اوضاع ایران
وزیر خارجه آمریکا گفت روز دوشنبه با گروهی از ایرانی‌های مقیم آمریکا دیدار کرده تا از اوضاع داخلی ایران اطلاع پیدا کند.

العالم-آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در شهر دالاس با گروهی از ایرانی‌های مقیم آمریکا دیدار کرده تا به گفته خود او از اوضاع داخلی ایران اطلاع پیدا کند.

پامپئو که پس از این دیدار در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت خانواده‌های این افراد در ایران هستند و برخی از آن‌ها اخیرا به ایران سفر کرده‌اند، به همین دلیل او می‌خواسته دیدگاه‌های آن‌ها در مورد سیاست آمریکا در قبال ایران و میزان اثرگذاری فشار به ایران را بداند.

او در پاسخ به این سؤال که آیا این افراد با استفاده از گزینه نظامی علیه ایران ابراز نگرانی کرده‌اند یا نه، گفت: «نه... ما عمدتا در مورد آنچه در ایران می‌گذرد صحبت کردیم. این افراد روابط عمیق و سابقه‌ای طولانی آنجا دارند. بسیاری از آن‌ها به آنجا سفر کرده‌اند و بعضی هم واقعا همین اخیرا به آنجا سفر کرده بودند.»

وی افزود: «یکی از دشوارترین موضوعات این است که دریابیم که در نقاط مختلف خارج از تهران چه می‌گذرد و من واقعا دیدگاه‌های خوبی، هرچند بر اساس شنیده‌ها، پیدا کردم.»

وزیر خارجه آمریکا سپس بار دیگر ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و گفت واشنگتن در تلاش است تا با اعمال فشار، رفتار منطقه‌ای ایران را تغییر دهد.

پامپئو در پاسخ به یکی از خبرنگاران در مورد ابراز نگرانی بعضی اعضای کنگره در مورد احتمال سوء استفاده دولت آمریکا از مجوزهای صادرشده پس از حملات یازده سپتامبر و استفاده از آن برای اقدام نظامی علیه ایران، گفت: «این موضوع را روشن و شفاف بیان می‌کنم: ایالات متحده و رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ قانونمند کار خواهند کرد. او در چارچوب اختیاراتش عمل خواهد کرد.»

وی افزود: «بند دوم [قانون اساسی] اختیارات گسترده‌ای [به رئیس‌جمهور به عنوان فرمانده کل] می‌دهد، مجوز به‌کارگیری نیروی نظامی (AUMF) اختیارات گسترده‌ای می‌دهد... ما آن‌ها را درک می‌کنیم. و هنگام تصمیم‌گیری درباره نحوه حرکت رو به جلو، این کار را به نحوی انجام می‌دهیم که با سنت و قانون اساسی آمریکا کاملا همخوان باشد.»

پیش از این «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه به پامپئو هشدار داده بود که دولت آمریکا حق ندارد بدون دریافت مجوز مشخص از کنگره، علیه ایران به نیروی نظامی متوسل شود. همزمان در سنای آمریکا طرحی برای ممنوعیت اقدام نظامی علیه ایران در دست بررسی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نوش آبادی: اقتدار ایران در مدیریت تنگه هرمز، معادلات آمریکا را بر هم زده است


رئیس قوه قضاییه: مالک و فرمانروای‌ تنگه هرمز، ایران اسلامی است


حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان و سوریه


جنوب سوریه از قنیطره تا درعا عرصه تاخت و تاز صهیونیست‌ها


تمجید انصارالله از نقش راهبردی حزب‌الله علیه نقشه‌های آمریکایی-صهیونیستی


بقائی: سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران و منطقه دچار «دروغ‌محوری» افراطی است


مفتی شیعیان لبنان خواستار توافق منطقه‌ای برای حفظ ثبات کشور شد


شهادت ۷ نفر در تازه ترین جنایت رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


فرمانده کل سپاه: مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردیم


اسرائیل در تنگنای راهبردی؛ از شکست در برابر ایران تا هراس از ائتلاف جدید + ویدئو