چراغ سبز کشور آفریقایی برای اعطای پناهندگی به عمر البشیر

چهارشنبه 28 فروردين 1398
02:24
چراغ سبز کشور آفریقایی برای اعطای پناهندگی به عمر البشیر وزیر امور خارجه اوگاندا اعلام کرد که کشورش امکان اعطای پناهندگی به عمر البشیر رئیس جمهور برکنار شده سودان را بررسی می کند.

العالم - آفریقا

هنری اوریم اعلام کرد: در صورت درخواست عمر البشیر برای دریافت پناهندگی، کشورش این موضوع را در عالی‌ترین سطوح بررسی خواهد کردک.

وی با اشاره به نقش مهم البشیر در انعقاد پیمان صلح جنوب سودان گفت: دولت اوگاندا می‌تواند درباره اعطای پناهندگی به بشیر تصمیم بگیرد.

وی افزود ما از نزدیک تحولات سودان را بررسی می کنیم و از رهبران این کشور می‌خواهیم که به خواسته های مردم سودان از جمله انتقال مسالمت آمیز حکومت به یک دولت غیرنظامی احترام بگذارند.

گفتنی است، اوگاندا اولین کشور آفریقایی بود که در گذشته از عمر البشیر استقبال کرد و او را به دادگاه جنایی بین المللی تحویل نداد، هرچند این کشور از امضاکنندگان پیمان روم است که دادگاه بین المللی بر اساس آن تشکیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست


عراقچی: از نقش سازنده اسلام آباد در تعاملات با آمریکا تقدیر می‌کنیم


سفر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت به "مدینه منوره" در عربستان


روایت فیلم "پزشک آمریکائی” از غزه، در خود آمریکا هالیوود و رسانه های غربی را شوک زده کرد


نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است