نخست وزیر جدید فلسطین: معامله قرن مرده به دنیا خواهد آمد

چهارشنبه 28 فروردين 1398
14:36
نخست وزیر جدید فلسطین: معامله قرن مرده به دنیا خواهد آمد
نخست وزیر جدید تشکیلات خودگردان فلسطین، آمریکا را متهم به 'جنگ مالی' علیه فلسطینی ها کرد و گفت که 'معامله قرن'، برای صلح خاورمیانه 'مرده به دنیا خواهد آمد'.

العالم - فلسطین اشغالی

'محمد اشتیه' نخست وزیر تازه منصوب شده تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه با خبرگزاری 'آسوشیتدپرس' افزود که جامعه جهانی از جمله متحدان آمریکا در جهان عرب برای عدم پذیرش معامله قرن 'دونالد ترامپ'، در کنار فلسطین خواهند بود.

اشتیه گفت: هیچ شریکی برای ترامپ در فلسطین وجود ندارد. هیچ شریک عربی و هیچ شریک اروپایی برای وی نیست.

روزنامه 'واشنگتن پست' یکشنبه گذشته به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت آمریکا قصد دارد حمایت های مالی از فلسطینی ها را افزایش داده، اما به فلسطینی ها برای اداره امور به جای 'حاکمیت'، 'خودمختاری' داده می شود و تشکیل کشور مستقل فلسطین جزو مفاد معامله قرن نیست.

اشتیه در ادامه مصاحبه خود با آسوشیتدپرس گفت که 'ما به دنبال موجودیت نیستیم، به دنبال یک کشور مستقل هستیم'.

وی همچنین افزود که فلسطینی ها علاقه ای به صلح اقتصادی ندارند، بلکه خواستار پایان اشغال هستند.

نخست وزیر جدید فلسطین در ادامه گفت و گو با این رسانه آمریکایی، همچنین در مورد برنامه های خود برای مواجهه با بحران مالی فلسطین صحبت کرد.

دولت ترامپ صدها میلیون دلار کمک مالی به فلسطینی ها از جمله حمایت از 'آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی' را قطع کرده است.

رژیم صهیونیستی نیز دهها میلیون دلار مالیاتی که به فلسطینی ها اختصاص دارد را بلوکه کرده است. تشکیلات خودگردان فلسطین بخشی از این مالیات ها را برای کمک به خانواده شهدا و زندانیان فلسطینی در نظر گرفته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عید قربان در مکزیک؛ جشن همدلی مسلمانان و خانواده‌های مکزیکی با حضور سفیر ایران


مقاومت، تحرکات دشمن را برای نفوذ به چندین محور در جنوب لبنان ناکام گذاشت+ فیلم


دستور نتانیاهو برای تشدید حملات به لبنان


حزب‌الله: مذاکرات بی‌حاصل واشنگتن، شکست گزینه مذاکره مستقیم با اسرائیل را نشان داد


عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه روز گذشته


تهیه دقیق‌ترین نقشه از شبکه کیهانی به رهبری اخترفیزیکدان ایرانی


دیدار اعضای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید با خانواده سردار شهید موسوی هوایی


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است