نقش بارز الحشد الشعبی در مصون ماندن 600 چاه نفتی عراق از آثار مخرب سیل های اخیر

چهارشنبه 28 فروردين 1398
22:45
نقش بارز الحشد الشعبی در مصون ماندن 600 چاه نفتی عراق از آثار مخرب سیل های اخیر نماینده استان میسان در پارلمان عراق گفت: مشارکت سازمان بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) در عملیات امداد و کمک رسانی در جریان بحران سیل های اخیر عراق در طی هفته های گذشته باعث حفاظت از 600 حلقه چاه نفت در استان های بصره و میسان در برابر سیلاب شد.

العالم - عراق

کریم المحمداوی در اظهاراتی رسانه ای روز چهارشنبه با تقدیر از نقش الحشد الشعبی در مهار سیلاب در نقاط مختلف عراق در کنار سایر نهادهای مسئول گفت: نیروی بسیج مردمی همانطور که در مبارزه با گروهک تروریستی تکفیری داعش خوش درخشید در جریان سیلاب های اخیر نیز توانست نقش موثری در کاهش خسارات سیلاب ایفا کند.

وی گفت: الحشد الشعبی از طریق ایجاد سدهای خاکی و سایر اقدامات فنی و مهندسی، نقش برجسته ای در مقابله با سیلاب های اخیر داشت که استان های جنوبی عراق به ویژه استان های میسان، بصره و واسط با آن مواجهه شدند.

وی افزود: تلاش بخش فنی مهندسی الحشد الشعبی از 600 چاه نفتی در منطقه الجکه، الکحلاء و المشرح در استان میسان و میدان های نفتی مجنون بصره که در معرض غرق شدن در سیلاب بودند، حفاظت کرد.

المحمداوی گفت: این اقدام از رسیدن سیلاب ها به میدان های نفتی که باعث توقف تولید نفت تا یک سال و بیشتر می شد ممانعت کرد.

وی افزود: نیروی بسیج مردمی علاوه بر بکارگیری تمام امکانات برای لایروبی رودخانه ها و تغییر مسیر سیلاب برای عدم ورود آن به مناطق مسکونی، در عملیات جابجایی خانواده های آسیب دیده یا در معرض آسیب از سیلاب نیز اقدامات بسیاری انجام داد.

در همین حال نیروهای الحشد الشعبی روز سه شنبه اقدام به نصب چادرهای امدادی و ارائه کمک به خانواده های آسیب دیده در جریان سیل اخیر در بصره کردند.

یکی از فرماندهان الحشد الشعبی پیشتر از حالت آماده باش بخش فنی مهندسی این نیرو تا پایان خطرات سیلاب در استان های مختلف عراق خبر داد و همچنین گفت: چهار مقر موقت در کشور برای مقابله با سیلاب برپا شده است.

سازمان الحشد الشعبی عراق با فروکش کردن خطرات سیلاب در عراق، از چند روز پیش تاکنون در چندین نوبت تعدادی از تجهیزات راهسازی و سایر تجهیزات و کمک های لازم و همچنین کمکهای مردمی عراق را به مناطق سیلزده ایران ارسال کرده است.

این اعزام ها با هماهنگی دولت های دو کشور و در چارچوب همکاری های مختلف میان تهران و بغداد انجام شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است