توکیو به دنبال اجتناب از تاثیر منفی تحریم‌های آمریکا علیه ایران است

جمعه 30 فروردين 1398
12:41
توکیو به دنبال اجتناب از تاثیر منفی تحریم‌های آمریکا علیه ایران است وزیر اقتصاد و تجارت ژاپن با اشاره به اهمیت روابط میان تهران و توکیو تاکید کرد که کشورش تلاش می‌کند از تاثیرات مضر تحریمهای آمریکا علیه ایران بر اقتصاد ژاپن جلوگیری کند.

العالم - آسیا

به گزارش «اس پی گلوبال»، وزیر اقتصاد و تجارت ژاپن روز جمعه تاکید کرد که توکیو به دنبال اجتناب از تاثیر منفی تحریم‌های آمریکا علیه ایران است.

«هیروشیگه سکو» گفت: روابط ژاپن و ایران به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای تولید کننده نفت بسیار مهم است چرا که ژاپن تقریبا تمام نیاز خود به نفت را به کشورهای دیگر متکی است.

براساس این گزارش، در حالی که سکو از اظهار نظر درباره مذاکره با آمریکا درباره تحریمهای ایران خودداری کرد افزود: ما قصد داریم مذاکرات فشرده‌ای با طرف آمریکایی به منظور دوری گزیدن از تاثیرات مضر هر گونه اقدامات واشنگتن که بر ثبات تامین انرژی ژاپن تاثیر می‌گذارد داشته باشیم.

ژاپن یکی از 8 کشوری است که در سال 2018 به مدت 180 روز از تحریمهای آمریکا علیه واردات نفت از ایران معاف شد. این دوره 180 روزه دوم ماه مه 2019 به پایان خواهد رسید.

در حالی برخی از مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که دوره معافیت‌ها تمدید نخواهد شد، با این حال افزایش قیمت نفت طی هفته‌های اخیر باعث اختلافاتی میان مقامات امنیتی ایالات متحده در زمینه اعطای برخی معافیت‌ها شده است.

کارشناسان معتقدند که تحریمهای آمریکا علیه ایران و بحران در ونزوئلا باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود