پس از دیدار معاون نخست وزیر روسیه و اسد؛

مسکو و دمشق در زمینه اجاره 49 ساله بندر طرطوس توافق کردند

شنبه 31 فروردين 1398
23:19
مسکو و دمشق در زمینه اجاره 49 ساله بندر طرطوس توافق کردند «یوری بوریسوف» معاون نخست وزیر روسیه که در دمشق به سر می برد، شنبه شب از توافق با سوریه در زمینه اجاره ی 49 ساله بندر طرطوس خبر داده است.

العالم ـ سوریه

به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، بوریسوف این خبر را پس از دیدار با «بشار اسد» در جمع خبرنگاران اعلام کرده است.
بوریسف گفته است: اجاره این بندر هفته آینده برای اهداف اقتصادی و لجستیکی است .
بندر طرطوس واقع در غرب سوریه و در مجاورت ساحل دریای مدیترانه واقع شده است.
حضور نیروهای نظامی روسیه در این بندر به سال ۱۹۵۶ و در زمان حکومت کمونیستی شوروی باز می گردد.
حافظ اسد، پدر رئیس جمهوری کنونی سوریه متحد شوروی بوده است و به نیروهای نظامی این کشور اجازه داد، در بندر طرطوس یک پایگاه نظامی ایجاد کند.
به گزارش ایرنا، این پایگاه نظامی تا سال ۱۹۹۱ یعنی فروپاشی شووروی فعال بوده و از آن زمان نیروهای روسی در آن مستقر نبودند.
اما بار دیگر در سال ۲۰۱۰ و در دوران ریاست جمهوری «ولادیمیر پوتین»، این پایگاه نظامی مجددا از دولت سوریه اجاره شد و مجددا در اختیار روسیه قرار گرفت.
تقریبا دو سال طول کشید تا پایگاه نظامی طرطوس مجددا تجهیز و بازسازی شود. لذا این پایگاه از سال ۲۰۱۲ بصورت رسمی کار خود را آغاز کرد و حضور روسیه در دریای مدیترانه پس از گذشت حدود ۲۰ سال از سر گرفته شد.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است