خشم عربی از اظهارات توهین آمیز وزیر صهیونیستی

يکشنبه 1 ارديبهشت 1398
19:38
خشم عربی از  اظهارات توهین آمیز وزیر صهیونیستی اظهارات توهین آمیز و نژادپرستانه وزیر دادگستری اسرائیل ضد مردم الجزایر، مراکش و تونس خشم مردم این کشورها را بر انگیخته است.

العالم _ فلسطین اشغالی

در همین چارچوب کاربران شبکه های اجتماعی واکنش های شدیدی را به اظهارات این وزیر اسرائیلی نشان دادند.

یکی از کاربران اظهار داشت: سخنان آن صهیونیست مدال افتخاری بر سینه ی مردم کشورهای مغرب عربی- تونس، الجزایر، مراکش ولیبی است، اما مردم این کشورها باید هوشیار باشند زیرا صهیونیست ها کینه توزند و آن ها را تا زمان اجرای توطئه هایشان رها نخواهند کرد.

کاربران شبکه ی توییتر نقش برخی از رسانه های عربی مانند العربیه – متعلق به عربستان – را که "طرح ها و توطئه های اسرائیل را حمایت و در کشورهای عربی منتشر می کنند"، مورد انتقاد قرار دادند.

ترکی شلهوب در این راستا با نقل اظهارات وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی نوشت: عن قریب است که العربیه و شبکه های همسو با آن این اظهارات را توجیه یا حتی تایید کنند.

برخی دیگر از کاربران نیز این پرسش را مطرح کردند که تا چه زمانی باید شاهد سکوت عرب ها در برابر تعرض صهیونیست ها به امت عربی باشیم.

هلال ناجی نیز اظهارات وزیر صهیونیست را ناشی از کینه توزی نسبت به مردم مغرب عربی دانست و نوشت به مردم این کشورها بویژه الجزایر افتخار می کنیم که هوادار فلسطین اند؛ بویژه مردم الجزایر که در همه ی تظاهرات ها پرچم فلسطین را به دست می گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق