توهین وزیر صهیونیستی به شهروندان سه کشور؛ شما مستحق مرگ‌ هستید!

شنبه 31 فروردين 1398
20:33
توهین وزیر صهیونیستی به شهروندان سه کشور؛ شما مستحق مرگ‌ هستید!
یکی از وزرای رژیم صهیونیستی ضمن اهانت به شهروندان سه کشور الجزائر، تونس و مغرب، از نقشه این رژیم برای «محو کردن» این سه کشور خبر داد.

العالم _ فلسطین اشغالی

اظهارات یک وزیر رژیم صهیونیستی علیه شهروندان چند کشور باعث خشم و انزجار شهروندان این کشور و عموم عرب‌ها شد.

«آیلت شاکد»، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی اخیرا در اظهارات موهن و نژادپرستانه، شهروندان مغرب، الجزائر و تونس را «جاهل و احمق» خواند که «مستحق مرگ هستند».

او این اظهارات را در جریان دیداری که اخیرا با لابی صهیونیستی «کمیته امور عمومی آمریکا-اسرائیل» (آیپک) در واشنگتن داشته، به زبان آورده است.

به گفته شبکه تلویزیونی «غزه الآن»، این وزیر صهیونیست اعتراف کرده که رژیم صهیونیستی نقشه‌ای برای نابودی سه‌کشور مذکور در آینده دارد.

شاکد همچنین شهروندان مغرب عربی را به داشتن نفرت از صهیونست‌ها متهم کرده و گفته است: «به‌زودی با نفرتی که مغرب عربی (کشورهای عربی واقع در غرب جهان عرب) از ما (اسرائیلی‌ها) دارند، با محو شدن آن‌ها از پهنه خاکی با این نفرت مقابله خواهد شد و حتی یکی از آن‌ها نیز زنده نخواهد ماند».

شهروندان کشورهای عربی مذکور علیه این اظهارات این وزیر کابینه قبلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و او را «فاشیست» خواندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند