پیام تبریک رئیس ستادکل نیروهای مسلح به سرلشکر سلامی

دوشنبه 2 ارديبهشت 1398
10:42
پیام تبریک رئیس ستادکل نیروهای مسلح به سرلشکر سلامی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی انتصاب سرلشکر حسین سلامی به سمت فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سردار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی انتصاب سرلشکر حسین سلامی به سمت فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

متن پیام رئیس ستادکل نیروهای مسلح به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سردار سرلشکر پاسدار برادر حسین سلامی

با سلام و تحیات

انتصاب جنابعالی به سمت «فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با حکم مبارک فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) که بیانگر حسن اعتماد معظم له و قابلیت‌های سرشار آن برادر مومن انقلابی و ولایتمدار است را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

بی‌شک تعهد، توانمندی‌ها و شایستگی‌های ناشی از سال‌ها نقش آفرینی‌های سترگ و موثر در مدیریت‌های کلان و مسئولیت‌های گوناگون در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه یک دهه تصدی موفق جانشینی فرمانده کل، همراه با تجارب ارزنده دوران دفاع مقدس و برخورداری از زیور خلاقیت و ابتکار؛ پشتوانه مطمئن و تعیین کننده‌ای در فراهم سازی بستر‌های تحقق انتظارات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) از جنابعالی در «ارتقای توانمندی‌های همه جانبه و آمادگی در همه بخش‌ها و نیز تقویت گوهر درونی سپاه یعنی تقوا و بصیرت و همچنین گسترش مدیریت‌های برخوردار از بنیه معنوی در توانایی‌های کارشناسی واعتلا فرهنگی و ... برداشتن گام‌های بلند به سوی تکامل» و تعمیق هم افزایی با سایر نیرو‌های مسلح در پیشبرد راهبرد‌های دفاعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با به شمار می‌رود.

توفیق روز افزون جنابعالی در این جایگاه خطیر و راهبردی را تحت عنایات حضرت، ولی عصر (عج) و تبعیت از فرامین و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه خداوند متعال خواستارم.

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور پزشکیان: دشمنان ملت ایران دقیقاً از انسجام ملی واهمه دارند


اعتراض عراقچی به دستگیری اتباع ایرانی در کویت


هفتمین شکست سنا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ


️افشاگری سناتور آمریکایی: پنتاگون ۳۹ هواپیما در جنگ علیه ایران از دست داد


وزیر خارجه عربستان: امنیت تنگه هرمز اساس ثبات اقتصاد جهانی است


بازداشت ۳۲۴ مظنون به عضویت داعش در ترکیه


سی‌ان‌ان: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ به ۷۰ درصد رسید


بحران در کابینه نتانیاهو با اعتراض حریدی‌ها


عراقچی به منظور شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد


تل آویو:هیچ راهی برای محافظت کامل دربرابر پهپادهای حزب‌الله نداریم