پس از 29 سال هواپیمای عربستان سعودی وارد فرودگاه نجف شد

سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
11:32
پس از 29 سال هواپیمای عربستان سعودی وارد فرودگاه نجف شد تلاش عربستان سعودی برای توسعه حضور خود در نجف اشرف امروز با فرود هواپیمای مسافربری این کشور در این شهر پس از 29 سال، پیگیری شد.

العالم- عربستان سعودی


پس از ۲۹ سال هواپیمای مسافربری سعودی در فرودگاه نجف اشرف فرود آمد و معاون سفیر عربستان سعودی در بغداد نیز از افتتاح کنسولگری این کشور در نجف در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به نوشته بغداد الیوم، بازیکنان و کادر فنی تیم «النصر» عربستان سعودی مسافران اصلی این هواپیما بودند که برای بازی با تیم «الزوراء» قرار است با اتوبوس به شهر کربلا بروند.

روز گذشته روابط عمومی فرودگاه نجف، گفته بود که همراه با بازیکنان تیم النصر، هیأت اقتصادی و سیاسی عالی‌رتبه‌ای نیز به نجف خواهند آمد.

«لؤی الیاسری» استاندار نجف نیز روز گذشته به خبرگزاری العراقیه گفته بود که هیأت سرمایه‌گذاری سعودی تلاش خواهد کرد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان را بررسی کند. همچنین در جریان این سفر، هیأتی از حمل و نقل سعودی نیز در خصوص برقراری خطوط پروازی برای زائران عربستانی به مقصد نجف اشرف به گفت‌و‌گو و رایزنی خواهد پرداخت.

پروازهای میان عربستان سعودی و نجف اشرف از آگوست ۱۹۹۰ و به هنگام حمله رژیم صدام به کویت تا کنون قطع بوده است. خطوط پروازی میان شهرهای عربستان و بغداد نیز در اکتبر ۲۰۱۷ راه‌اندازی شد.

در همین راستا، معاون سفیر عربستان در عراق که به استقبال تیم ورزشی النصر و هیأت سیاسی و اقتصادی در فرودگاه نجف آمده بود، در یک کنفرانس خبری از افتتاح قریب‌الوقوع کنسولگری سعودی در نجف اشرف خبر داد و گفت که در زوهای آتی هیأتی رسمی برای امضای توافقات از عربستان به عراق خواهند آمد.

تلاش عربستان سعودی برای حضور در نجف اشرف در روزهای گذشته محل بحث و جدل شخصیت‌های مختلف عراقی قرار گرفته است. به گونه‌ای که برخی آن را فرصتی برای شکوفایی استان نجف و برخی نیز توطئه‌ای برای ایجاد شکاف در «بیت شیعی» دانسته‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

ریابکوف: حق ایران برای انرژی صلح آمیز هسته‌ای سلب‌نشدنی است


سفر بی‌نتیجه و پرحاشیه ترامپ به چین سوژه طنز رسانه های آمریکا


رئیس‌جمهور چین در دیدار با پوتین: جنگ در منطقه غرب آسیا پاید پایان یابد


سنای آمریکا بالاخره دست وپا زدن های نابخردانه ترامپ را محدود کرد


هشدار عراقچی به دشمن صهیوآمریکائی برای بازگشت به تجاوز علیه ایران


ایران: آمریکا با داده های مغرضانه و دروغ خود از شورای امنیت سوء استفاده می کند


مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان