واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اخبار منتشر شده در مورد اختلاف ظریف و زنگنه

سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
23:00
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اخبار منتشر شده در مورد اختلاف ظریف و زنگنه
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر گلایه‌مندی وزیر امور خارجه از وزیر نفت را تکذیب کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن اظهار تعجب از اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر گلایه مندی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه از بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت کشورمان گفت: «بر خلاف چنین ادعاهایی، دکتر ظریف وزیر محترم نفت را یکی از وزرای موفق و پر تلاش دولت می داند که عملکرد موفقی در عرصه بین الملل داشته و به خوبی توانسته است از جایگاه ایران در اوپک و بازار جهانی نفت دفاع کند.»

0% ...

آخرین اخبار

احضار خبرنگاران در پی تحلیل ترس ترامپ


استاد ایتالیایی: [شهید] آیت‌الله خامنه‌ای الگویی جاودانه برای ملت‌های آزاده است


ایران؛ شریان حیاتی مسیرهای ترانزیتی اوراسیا


حملات روسیه به کی‌یف؛ وقوع آتش سوزی گسترده در پایتخت اوکراین


جرم‌انگاری اظهارات ضداسرائیلی؛ محدودیت دیگری برای آزادی بیان در آلمان


رسانه آمریکایی: ترامپ در جنگ علیه ایران، شکست خورد/تهران در موضع قوی‌تری قرار دارد


آغاز عملیات میزبانی مواکب اربعین از اواخرتیرماه


رژیم صهیونیستی و هند در مسیر تولید مشترک موشک‌های رهگیر «گنبد آهنین»


پیام حماسه میلیونی مردم به ظالمان جهان رسید


رهبر انقلاب اسلامی: عهد می‌بندیم از جنایتکاران انتقام بگیریم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود