المقداد: آمریکا و اسرائیل از اعراب سوء استفاده می‌کنند

چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398
18:39
المقداد: آمریکا و اسرائیل از اعراب سوء استفاده می‌کنند معاون وزیر خارجه سوریه گفت: آمریکا و همپیمانانش و رژیم صهیونیستی از اعراب سوء استفاده مالی و انسانی می‌کنند.

العالم - سوریه

به نقل از سایت النشره، فیصل المقداد معاون وزیر خارجه سوریه در سخنرانی خود در سمینار مبادلات تجاری عرب در دمشق گفت: جنگ علیه سوریه هنوز پایان نیافته است بلکه این جنگ امروز با اعمال اقدامات اقتصادی اجباری و یکجانبه و مغایر با قوانین و موازین بین المللی علیه سوریه ادامه دارد.

وی افزود: کشورهای متخاصم از روش های غیرانسانی در محاصره علیه سوریه استفاده می کنند.

المقداد خواهان مقابله با چالش ها و جنگ های اقتصادی علیه ملت های عرب، اجرای توافقنامه ها و معاهدات مشترک بین آنها و بیدار کردن قدرت های بالقوه ملت های عرب و نیز ابتکار عمل برای تبدیل نشدن جهان عرب به بخش های جدا از هم شد.

وی تصریح کرد: آمریکا و هم پیمانانش و رژیم صهیونیستی در تلاش برای تضعیف اعراب و سوء استفاده و بهره برداری انسانی و اقتصادی از آنها هستند. آمریکا آنها را برای حفاظت از سلطه خود و سلطه گری رژیم اسرائیل بر منطقه به قتل می رساند. کسی هم که این وضعیت را نمی بیند، کور و بی بصیرت است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی


نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند