دبیر کل نجباء: اعدام علما و جوانان لکه ننگی بر پیشانی رژیم سعودی است

شنبه 7 ارديبهشت 1398
22:19
دبیر کل نجباء: اعدام علما و جوانان لکه ننگی بر پیشانی رژیم سعودی است
دبیر کل جنبش النجباء عراق اعدام علما و جوانان شیعه در عربستان سعودی را محکوم کرد.

العالم - عراق

دبیر کل جنبش النجباء عراق، اعدام‌ دسته جمعی شیعیان در عربستان سعودی را «لکه ننگی» بر پیشانی «رژیم وهابی سعودی» دانست.

به گزارش کانال اطلاع‌رسانی نجباء در تلگرام، شیخ «اکرم الکعبی»، شنبه (۷ اردیبهشت) در واکنش به این اعدام‌ها گفت: «اعدام علما و جوانانی از اهالی احساء و قطیف که برخی از آنان هنگام محاکمه به سن قانونی نرسیده بودند، چیزی جز جنایت و لکه ننگی بر پیشانی رژیم وهابی سعودی نیست، که به تاریخ جنایات آنان علیه پیروان اهل بیت (ع) افزوده می‌شود».

وزارت کشور عربستان سعودی سه‌شنبه گذشته (سوم اردیبهشت) از اعدام ۳۷ شهروند سعودی به اتهام «فعالیت‌های تروریستی» خبر داد که ۳۲ تن از آن‌ها از اقلیت شیعه این کشور بودند.

این اعدام‌ها باعث واکنش‌های جهانی و منطقه‌ای به این گونه اقدامات ریاض شده است. اتحادیه اروپا، عفو بین‌الملل و کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل به این اعدام‌ها واکنش نشان دادند و برخی نیز آن را محکوم کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز