ادامه اعتراضات به حاکمان نظامی سودان

سه شنبه 10 ارديبهشت 1398
12:28
ادامه اعتراضات به حاکمان نظامی سودان رسانه‌های خبری از ادامه اعتراضات به حاکمان نظامی سودان و بسته‌شدن خیابان اصلی خارطوم خبر دادند.

العالم - آفریقا

شبکه خبری المیادین از اقدام معترضان سودانی در بستن خیابان اصلی خارطوم خبر داد.این اقدام در اعتراض به تصمیمات شورای نظامی حاکم بر سودان اتخاذ شده است.

تظاهرکنندگان سودانی به منظور وادار کردن شورای نظامی به کناره گیری از قدرت ، خیابان اصلی خاطوم را مسدود کردند .

بر اساس این گزارش،دهها شهروند معترض سودانی، خیابان اصلی خارطوم، پایتخت سودان را در اعتراض به تصمیم شورای نظامی این کشور برای گشودن راه ها و پل ها در منطقه فرماندهی کل ارتش پیش از بازگرداندن قدرت به غیرنظامیان در این کشور مسدود کردند .

اتحادیه اصناف سودان بر ادامه اعتصاب و برگزاری تجمع اعتراض آمیز تا تحقق تمام اهداف انقلاب و تغییرات در این کشور تاکید کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز علیه ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت