رایزنی‌های ظریف با همتایان ترکیه‌ای و قطری خود در دوحه

چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398
13:54
رایزنی‌های ظریف با همتایان ترکیه‌ای و قطری خود در دوحه وزیر امور خارجه ایران در حاشیه شانزدهمین نشست مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD با وزرای خارجه ترکیه و قطر دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در شانزدهمین نشست مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD در دوحه به سر می‌برد، امروز (چهارشنبه) با همتایان قطری و ترکیه‌ای خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین در حاشیه این نشست با «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» معاون نخست‌وزیر و همتای قطری خود نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

محمدجواد ظریف و «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در این دیدار در خصوص روابط دوجانبه و مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه، غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی و علیرضا عنایتی مدیرکل خلیج فارس وزرات امور خارجه کشورمان ظریف را در این سفر همراهی می‌کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی که دیروز عصر وارد دوحه شد، دیشب در ضیافت شام «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر شرکت و امروز نیز در نشست مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: قاره آسیا، غرب آسیا و خلیج فارس درگیر بحران‌هایی است که در وهله اصلی ناشی از فقدان گفت‌وگوی منطقه‌ای فراگیر توام با ماجراجویی‌های کوته بینانه و یکجانبه گرایی تخاصم آمیز دولت کنونی آمریکا است.

0% ...

آخرین اخبار

۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت