سفیر جدید آمریکا در عربستان بالاخره آغاز به کار کرد

جمعه 13 ارديبهشت 1398
07:50
سفیر جدید آمریکا در عربستان بالاخره آغاز به کار کرد پس از دو سال وقفه، سفارت آمریکا در ریاض پنجشنبه شب در اطلاعیه ای اعلام کرد که «جان ابو زید» ژنرال بازنشسته ارتش این کشور به عنوان سفیر ایالات متحده راهی ریاض شده است.

العالم- آمریکا

به گزارش رویترز، آمریکا از ژانویه 2017 ( دی 95) به مدت 27 ماه سفیری در عربستان تعیین نکرده بود.
دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا، ابو زید را که فرمانده مرکزی نیروهای این کشور در جنگ عراق بود، در نوامبر 2018 (آبان 97) به عنوان سفیر واشنگتن در ریاض معرفی کرد و آوریل گذشته ( فروردین 98) سنای آمریکا به نامزد پیشنهادی ترامپ رای اعتماد داد.
در اطلاعیه سفارت آمریکا در ریاض به نقل از ابوزید 68 ساله آمده است: عربستان و آمریکا همیشه برای حمایت و دفاع از امنیت دو کشور، افزایش رفاه و توسعه اقتصادی وحفظ روابط مستحکم تلاش می کنند.
بسیاری از دولتمردان آمریکایی به دلیل برخی موضوعات چون حبس و شکنجه فعالان زن عربستانی در زمینه حقوق بشر، کشتار غیر نظامیان در حمله به یمن توسط ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و دست داشتن رهبران سعودی در ماجرای قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد، خواستار موضع گیری شدید دولت ترامپ علیه ریاض هستند.
با این وجود، ترامپ به خاطر منافع اقتصادی حاصل از فروش میلیاردها دلار اسلحه و تجهیزات نظامی به عربستان، از هرگونه فشار بر دولت ریاض خودداری می کند، موضوعی که حتی خشم و انتقاد بسیاری از هم حزبی های رئیس جمهوری ایالات متحده را در بر داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از ۲۶ اردیبهشت به ۷ تا ۱۳ تغییر کرد


تنگه هرمز موضوع نشست وزیران دارایی کشورهای بریکس


انجام رزمایش قائد شهید رزمایش سپاه تهران بزرگ


هاآرتص: اسرائیل از کاربران استارلینک جاسوسی می‌کند


راه‌اندازی کریدور اتصالی چین به اروپا از مسیر ایران


بقائی: عراقچی در نشست بریکس در هند شرکت می‌کند


پیام دبیرکل حزب الله به فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان


منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم