خبر فوری:

مجله هندی : نفت ایران اولویت اول هند در سیاست خارجی است

شنبه 14 ارديبهشت 1398
12:18
مجله هندی : نفت ایران اولویت اول هند در سیاست خارجی است
مجله سیتزین هند در مطلبی نوشت، با توجه به انتخابات سراسری که در هند جریان دارد، دولت نارندرا مؤدی هم بیشتر بر سیاست خارجه متمرکز است و موضوع نفت ایران و معافیت از تحریم‌های یک جانبه آمریکا اولویت اول شده است.

العالم - آسیا

این مجله هندی افزوده است ، مؤدی نخست وزیر هند که درصدد پیروزی در انتخابات سراسری و بدست آوردن ریاست کابینه برای چهار سال دوم است، بیشتر بر سیاست خارجه تا سیاست داخلی متمرکز است.

بر اساس گزارش تحلیلی سیتزین، در حال حاضر دولت هند در حوزه سیاست خارجه بر دو اولویت اصلی از جمله تحریم‌های آمریکا علیه نفت ایران و تحریم‌های آمریکا علیه کشورهایی که خریدار تجهیزات دفاعی روسیه از جمله اس 400 هستند مشغول به کار است.

با خروج دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از برجام و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران، وزارت خارجه هند در بیانیه‌ای تاکید کرد، مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق گفت و گو و بر اساس احترام به حق ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای حل شود و همچنین جامعه بین الملل نیز تا کنون تمام فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران را تاکید کرده است.

«کیپرا فابیان» دیپلمات سابق وزارت خارجه هند بر این باور است، همانطور که دولت هند توانست تا حدودی آمریکا را برای اعمال نکردن تحریم علیه هند برای نقض قانون این کشور برای خرید سیستم دفاعی اس 400 از روسیه متقاعد کند، می‌تواند این پروژه را در راضی کردن آمریکا برای تمدید معافیت واردات نفت از ایران نیز انجام دهد.

بر اساس بیانیه اخیر کاخ سفید، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است معافیت مشتریان نفت ایران را از اجرای تحریم‌های نفتی علیه ایران تمدید نکند.

این تصمیم آمریکا مورد انتقاد چین و هند قرار گرفته و به نظر می‌رسد بر تعداد کشورهای معترض به این رویکرد افزوده خواهد شد.

کاخ سفید در بیانیه خود تاکید کرده است که این تصمیم را با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران و قطع دسترسی ایران به منبع اصلی درآمد خود اتخاذ کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت