ترکیه: جامعه جهانی به حملات تل‌آویو به غزه واکنش نشان دهد

يکشنبه 15 ارديبهشت 1398
10:18
ترکیه: جامعه جهانی به حملات تل‌آویو به غزه واکنش نشان دهد دولت ترکیه از جامعه‌جهانی خواست تا به حملات اخیر رژیم‌صهیونیستی به غزه واکنش نشان دهد.

العالم- ترکیه

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه ترکیه حملات نامتناسب رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست تا به این اقدامات غیر عادی تل‌آویو واکنش نشان دهد.

همچنین دیشب «مایا کوسیانسیچ» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای خواستار توقف شلیک موشک‌های فلسطینیان از غزه به سرزمین‌های اشغالی شد.

درگیری‌های دیروز پس از آن آغاز شد که ابتدا رژیم صهیونیستی به اهدافی در مناطق مختلف نوار غزه از جمله «بیت‌لاهیا و بیت‌حانون» حمله کرد و مقاومت پاسخ این حملات را داد.

منابع خبری رژیم صهیونیستی می‌گویند که گروه‌های مقاومت فلسطین از صبح روز شنبه، بیش از ۲۰۰ فروند موشک از غزه به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌اند.

کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، به دلیل تنش‌های امروز در مرز غزه با فلسطین اشغالی، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مشورت‌های امنیتی با رئیس ستاد مشترک ارتش، رئیس «شین‌بت» و رئیس شورای امنیت داخلی و افسران عالیرتبه خواهد داشت؛ نشستی که قرار است در ساختمان وزارت جنگ در تل‌آویو برگزار شود.

دولت تشکیلات خودگردان فلسطین هم به ریاست محمود عباس از سازمان ملل خواسته تا برای جلوگیری از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه،‌ فورا مداخله کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جنایت جدید اشغالگران؛ شهادت دو فلسطینی در حمله به رام‌الله


تداوم حملات اسرائیل علیه چادرهای آوارگان و مناطق مختلف غزه


زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری شهر کوزران کرمانشاه در ایلام احساس شد


قیمت نفت خام برنت از 90 دلار در هر بشکه گذشت و به بالاترین سطح خود از ژوئن رسید.


سنتکام: دور جدید حملات به ایران آغاز شد


صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق