رؤیت هلال رمضان امشب سخت است/ احتمال آغاز ماه مبارک از سه‌شنبه

يکشنبه 15 ارديبهشت 1398
14:48
رؤیت هلال رمضان امشب سخت است/ احتمال آغاز ماه مبارک از سه‌شنبه عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری گفت: پیش‌بینی کارشناسان آن است که رؤیت هلال ماه مبارک رمضان امشب، سخت خواهد بود و امشب اعضای ستاد تهران به مناطق مرتفع شهر اعزام می‌شوند.

العالم- ایران/ فرهنگی

حجت‌الاسلام تقدیری، عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده برای رصد و رؤیت هلال ماه رمضان اظهار داشت: پیش‌بینی کارشناسان آن است که رؤیت هلال ماه مبارک رمضان امسال سخت خواهد بود و امشب اعضای ستاد تهران به مناطق مرتفع شهر همچون امامزاده هاشم، ارتفاعات توچال و ... اعزام می‌روند تا رصد کنند.

وی با بیان اینکه رصد ماه با چشم غیرمسلح امشب سخت خواهد بود، تصریح کرد: اگر این مهم محقق شود و گزارش‌ها و مشاهدات ستاد استهلال به تائید مقام معظم رهبری نیز برسد، در ساعت ۲۲ امشب فتوای معظم له مبنی بر آغاز ماه مبارک رمضان اعلام خواهد شد در غیر این صورت ماه شعبان ۳۰ روزه خواهد بود.

حجت‌الاسلام تقدیری همچنین از اعزام گروه‌های دیگری در شهرستان‌ها برای استهلال ماه مبارک رمضان خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل