جهاد اسلامی: با بمباران تل‌آویو چند ساعت فاصله داشتیم/ احتمال آغاز جنگ بزرگ در تابستان

چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398
10:24
جهاد اسلامی: با بمباران تل‌آویو چند ساعت فاصله داشتیم/ احتمال آغاز جنگ بزرگ در تابستان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد: در صورتی که جنگ اخیر در نوار غزه ادامه می‌یافت ما فقط چند ساعت با بمباران تل‌آویو و تمامی شهرها در فلسطین اشغالی فاصله داشتیم.

العالم - فلسطین اشغالی

«زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، عصر دیروز در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «المیادین» اظهار داشت که رژیم اشغالگر، غیرنظامیان در نوار غزه را به‌منظور فشار به مقاومت هدف قرار می‌دهد.

النخاله تأکید کرد: «در صورتی که نبرد اخیر در نوار غزه ادامه داشت ما چند ساعت با بمباران تل‌آویو و تمامی شهرهای اسرائیلی فاصله داشتیم».

او گفت: «آنچه در غزه اتفاق افتاد تمرین نظامی با مهمات بود برای آماده شدن به نبردی بزرگ‌تر که ناگزیر در آینده، شاهد آن می‌‌شویم».

وی افزود: «توافق‌های ضمنی میان نیروهای مقاومت فلسطین برای پاسخ فوری به تجاوزات اشغالگر وجود دارد. ما با حماس در قاهره بودیم و تصمیمی مشترک برای راه‌اندازی اتاق عملیات مشترک برای پاسخ به اشغالگر اتخاذ کردیم».

النخاله تأکید کرد: «نمی‌پذیریم که (اسرائیل) معادله‌ای را بر ما تحمیل کند که بتواند منازل غیرنظامیان را بدون هیچ واکنشی از سوی ما، بمباران کند».

وی همچنین تأکید کرد که راهپیمایی‌های بازگشت متوقف نخواهد شد و «اسرائیل بایستی به تعهدات خود بر اساس تفاهم‌‌ها با قاهره، بازگردد».

النخاله اظهار داشت: «پایبندی اسرائیل به تفاهم‌ها باعث شد که با آتش‌بس موافقت کنیم».

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد: «درخواست اصلی ما در این مرحله، پایان دادن به محاصره غزه و متوقف کردن تجاوزات به راهپیمایی‌های بازگشت، است».

النخاله گفت: «پیش‌بینی می‌کنم در صورت فشار برای خلع سلاح مقاومت غزه، در تابستان جنگ دیگری آغاز شود؛ چرا که تلاش‌هایی برای خلع سلاح غزه در حال انجام است. ما، به‌عنوان نیروی مقاومت در غزه، آمادگی کامل خود برای ورود به هر جنگی را اعلام می‌کنیم».

وی در ادامه گفت: «ما با ایران در جریان جنگ اخیر در غزه، در تماس نبودیم ولی این تماس‌ها همیشه وجود دارد. ما در تماس مستمر با حزب‌الله بودیم و همواره با هم ملاقات می‌کنیم و ممکن است بعد از این مصاحبه نیز دیداری انجام شود».

این رهبر مقاومت فلسطین با تأکید بر این‌که «رفتار اسرائیلی‌ها در مواجهه با راهپیمایی‌های بازگشت، واکنش مقاومت فلسطین در تنش‌های بعدی را مشخص می‌کند»، گفت: «ما با برادران‌مان در حماس درباره برنامه بعدی در مواجهه با اسرائیل و واکنش به تجاوزات آن توافق داریم. هماهنگی با حماس در بالاترین سطح در جریان است و هیچ اختلافی میان طرفین وجود ندارد».

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین اعلام کرد، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پیامی برای کشورهای عربی فرستاده که مضمون آن خلع سلاح غزه و شبه‌نظامی قلمداد کردن نیروهای مقاومت است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت