اعزام ۱۰۰ نیروی جدایی‌طلب جنوب یمن به جزیره سقطری توسط امارات

چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398
22:39
اعزام ۱۰۰ نیروی جدایی‌طلب جنوب یمن به جزیره سقطری توسط امارات مسئولان دولت مستعفی یمن دولت امارات را به اعزام ۱۰۰ نیروی جدایی‌طلب جنوب یمن به جزیره سقطری متهم کرد.

العالم - یمن

منابع وابسته به دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی روز چهارشنبه از ائتلاف سعودی به دلیل اقدام امارات در آموزش نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن و اعزام آنها به جزیره سقطری انتقاد کرد.

خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع وابسته به دولت مستعفی یمن گزارش داد که امارات هفته گذشته ۳۰۰ نیروی جدایی‌طلب را با هدف اعزام آنها به سقطری آموزش داده بود.

منابع مذکور تاکید کردند که دوشنبه گذشته، حدود ۱۰۰ نفر از عناصر جدایی‌طلب به این جزیره که در جنوب یمن قرار دارد، اعزام شدند.

«احمد المیسری» وزیر کشور دولت مستعفی یمن با انتقاد ضمنی از ائتلاف سعودی-اماراتی گفت که «شراکت {امارات} با ائتلاف عربی در چارچوب جنگ علیه حوثی‌ها است و نه در چارچوب شراکت در مدیریت استان‌ها».

دولت مستعفی یمن سال گذشته نیز دولت امارات را پس از پیاده کردن نیروهای مسلح و ارسال تجهیزات نظامی به سقطری، به تلاش برای تسلط بر این جزیره متهم کرده بود،‌اما امارات این اتهام را نپذیرفت.

اشغال این جزیره یمنی از سوی امارات در شرایطی است که کنترل سقطری در اختیار دولت مستعفی و فراری یمن به ریاست منصور هادی بود، اما اکنون این جزیره با توجه به انگیزه‌های توسعه‌طلبانه و چشم‌داشت اقتصادی امارات به این این جزیره مهم توریستی، به کانون اختلافات شدید دو طرف طی سال‌های اخیر تبدیل شده است.

بعد از آنکه سال گذشته عبدربه منصورهادی، رئیس‌جمهوری مستعفی یمن عیدروس الزبیدی، استاندار عدن را که مورد حمایت امارات بود، برکنار کرد اختلافات میان این دو آغاز شد. اکنون پس از کنترل امارات بر جزیره سقطری، مقام‌های اماراتی قصد دارند از هر طریق ممکن حضور خود و اشغال این جزیره را در اقیانوس هند توجیه کنند.

جزیره راهبردی و مهم سقطری بسیاری آن را «بهشت» روی زمین توصیف می‌کنند،‌ مجمع‌الجزایری است که در غرب اقیانوس هند، در دهانه تنگه عدن و بین دو قاره آسیا و آفریقا قرار دارد و بین 40 تا 50 هزار نفر را در خود جای داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی