اولین تصویر منتشر شده از «خلیفه بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات پس از غیبت‌ یک ساله

پنج‌شنبه 19 ارديبهشت 1398
15:52
اولین تصویر منتشر شده از «خلیفه بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات پس از غیبت‌ یک ساله خبرگزاری رسمی امارات تصاویری از دیدار «خلیفه بن زاید آل نهیان» رئیس این کشور با تعدادی از مقامات منتشر کرد؛ عکس‌های جدید چهره تکیده و متفاوت رئیس امارات در مقایسه با سال‌های قبل را نشان می‌دهد.

العالم - آسیا

«خلیفه بن زاید آل‌نهیان» رئیس امارات در تصاویری جدیدی که از وی منتشر شده، بسیاری خسته و پیرتر از قبل به نظر می‌آید.

براساس گزارش خبرگزاری رسمی امارات «وام»، تصاویر منتشر شده مربوط به دیدار سران اماراتی با خلیفه بن زاید برای تبریک حلول ماه رمضان در خطر «البطین» ابوظبی است.

کاربری به نام «اسعد الشرعی» که خود را فعال رسانه‌ای و حقوقی معرفی کرده است، با بازنشر عکس محمد بن زاید که در حال بوسیدن دست خلیفه بن زاید است، نوشت: بیچاره خلیفه، هیچ انسانی را ندیده‌ام که به او اندازه این ظلم شده باشد. در طول عمرش دکور رئیس دولت امارات بود (رئیس واقعی نبود) درحالی که برادرش محمد همان رئیس عملی است. (وضعیت او) طوری است که نه حاکم است، نه محکوم است، نه زنده است و نه مرده. حتی در آخرین روزهای عمرش، برادرش محمد او را (از خانه) بیرون می‌کشد تا عکس عوام‌فریبانه بگیرد، تا مردم بگوید: ببینید من (محمد بن زاید) چقدر مهربان و خوب هستم.

«محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دبی تصویری از این دیدار منتشر کرد و «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی، برادر ناتنی رئیس امارات، تصویر فوق را از بوسیدن دست برادرش در این دیدار به اشتراک گذاشت.

از دیگر مقامات شرکت‌کننده در این دیدار، «حمید بن راشد النعیمی» حاکم عجمان، « سعود بن راشد المعلا» حاکم فجیره، «سعود بن صقر القاسمی» حاکم رأس‌الخیمه، «حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم» ولی‌عهد دبی، «سیف بن زاید آل نهیان» وزیر کشور و تعدادی دیگری از نمایندگان امارت‌های شارقه، ام‌القوین، عجمان، فجیره و رأس‌الخیمه بودند.

خلیفه آخرین بار خردادماه سال گذشته (1397) اولین بار پس از پنج ماه و برای سومین بار پس از پنج سال در انظار عمومی ظاهر شد. خلیفه بن زاید طی سال‌های گذشته بسیار کم در محافل عمومی حاضر شده و محمد بن زاید برادر ناتنی وی عملا اداره امور را بر عهده داشته است. خلیفه بن زاید 70 ساله که از نوامبر 2004 ریاست را بر عهده گرفته در 24 ژانویه 2014 سکته کرد و همین مسأله باعث شد از اداره امور باز بماند هر چند ظاهرا هنوز رئیس امارات خوانده می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد