ظریف در گفت وگو با خبرگزاری ای ان ای هند:

آمریکا بدون دلیل در حال افزایش تنش با ایران است

سه شنبه 24 ارديبهشت 1398
13:47
آمریکا بدون دلیل در حال افزایش تنش با ایران است محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در گفت وگو با خبرگزاری ای ان ای هند با بیان ایران همواره از خود دفاع کرده است گفت امریکا بدون دلیل در حال افزایش تنش با ایران است.

العالم - ایران / سیاسی

وزیر امور خارجه در این گفت وگو اختصاصی افزود متاسفانه آمریکا به صورت غیر ضروری تنش ها را افزایش داده است. ایران به دنبال تنش نیست اما همیشه برای دفاع از خود آماده است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین درباره اهداف سفر خود به هندوستان تصریح کرد دهلی نو یکی از شرکای نزدیک ایران است و ما با هندوستان در حوزه های مختلف ارتباطات بسیار گسترده ای داریم.

ظریف با اشاره به ارتباطات اقتصادی گسترده ایران و هند گفت سیستم مالی ویژه ای بین ما و دهلی نو از قبل طراحی شده که این سیستم برای همکاری های دو جانبه استفاده می شده و می شود.
وی افزود:هندوستان از بزرگترین مشتریان نفت خام ایران است.

وزیر امور خارجه گفت که رابطه ما با هندوستان در حوزه های دیگر از جمله فرهنگی، سیاسی و همکاری های منطقه ای است به طوریکه همکاری ما با این کشور در افغانستان بسیار روابط گسترده ای است.

وی تاکید کرد: لذا ما همواره مشورت هایی را با شرکای هندی خود در زمینه های مختلف داریم که من در این سفر این مشورت ها را هم دنبال خواهم کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان امروز (سه شنبه) با «سوشما سواراج» همتای هندی خود دیدار و در خصوص مسائل مختلف گفت و گو کرد.


وی قرار است در ادامه برنامه خود در هند با اجیت دووال مشاور امنیت ملی هند دیدار می کند.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم‌الانبیا: به‌زودی دزدی مسلحانه دریایی آمریکا را پاسخ می‌دهیم


بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی