ظریف از دهلی ‌نو به توکیو رفت

چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398
12:27
ظریف از دهلی ‌نو به توکیو رفت
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای ژاپنی خود از دهلی نو عازم توکیو شد و قرار است پنجشنبه با نخست‌وزیر ژاپن دیدار کند.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به دعوت همتای ژاپنی خود از دهلی نو عازم توکیو شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح پنجشنبه با نخست‌وزیر ژاپن دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

ظریف پیش از این به ترکمنستان و هندوستان سفر کرده بود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از سفر هفته اخیرش به مسکو، روز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه در رأس هیأتی سیاسی و اقتصادی به عشق‌آباد و از آنجا به دهلی‌نو سفر کرد‌ تا با مقامات ترکمنستان و هندوستان ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه را بررسی کند. ظریف همچنین در سفر به هند مواضع ایران در قبال برجام را بعد از تصمیم اخیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در توقف برخی تعهدات برجامی تبیین کرد.

همزمان با سفر ظریف به دهلی‌نو خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع در دولت هند اعلام کرد که وزیر خارجه هند در دیدار با ظریف عنوان کرده که این کشور بعد از پایان انتخابات در ماه جاری درباره واردات نفت از ایران تصمیم‌گیری خواهد کرد.

این منبع عنوان کرد: «در خصوص خرید نفت از ایران، وزیر امور خارجه ما موضع خودش را تکرار کرد که درباره این موضوع بعد از انتخابات، با در نظر گرفتن ملاحظات تجاری، امنیت انرژی و منافع اقتصادی، تصمیم‌‌گیری خواهد شد.»

دونالد ترامپ پس از خروج از برجام در 18 اردیبهشت 1397 فرمانی را امضا کرد که براساس آن تحریم‌ها علیه ایران در دو بازه 90 و 180 روز مجددا بازگشت. وزارت خارجه آمریکا هم که نوامبر سال گذشته (2018)، معافیت‌های 180 روزه‌ای را به 8 کشور خریدار نفت و میعانات ایران از جمله هند و ژاپن ارائه کرده بود تا در این فاصله به دنبال منابع جایگزین غیر از نفت ایران باشند، بعد از پایان این مهلت دیگر این معافیت را تمدید نکرد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم


گزارش العالم از مشارکت کودکان در فعالیت های آموزشی در راهپیمایی های شبانه در تهران


رایزنی وزیر خارجه قطر با عراقچی پس از دیدار با مقامات آمریکایی


بقائی: مدیرکل آژانس انرژی اتمی دست از سیاسی کاری بردارد


آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند


دیدار سرلشکر عبداللهی با فرمانده کل قوا/ ابلاغ تدابیر جدید برای مقابله مقتدرانه با دشمن


غول های نفتی: بازارهای جهانی انرژی دستخوش تغییرات بی سابقه خواهد شد


پزشکیان: هرگونه مذاکره‌ای با هدف احقاق حقوق ملت و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است


ماموریت دلفین های نیروی دریایی‌ ارتش در تنگه هرمز


سردار شکارچی: ابتکار عمل در دست نیرو‌های مسلح ایران است