اوقاف اهل سنت عراق: مقابل هر خطری در کنار ایران خواهیم ماند

دوشنبه 30 ارديبهشت 1398
10:45
اوقاف اهل سنت عراق: مقابل هر خطری در کنار ایران خواهیم ماند رئیس «دیوان وقف سنی» عراق ضمن اعلام حمایت قاطع از تهران، تحریم‌های آمریکا علیه ایران را ظالمانه توصیف کرد.

العالم - عراق

«عبداللطیف الهمیم» رئیس «دیوان وقف سنی» که مربوط به اوقاف اهل تسنن در عراق است، از جمهوری اسلامی ایران حمایت کرد.

الهمیم در جریان ضیافت افطاری که برگزار کرد و «ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق نیز در آن حضور داشت، تحریم‌های ایالات متحده آمریکا علیه تهران را محکوم کرد.

پایگاه خبری «المسله» به نقل از این مسئول عراقی گزارش داد که «تحریم‌های آمریکا علیه ایران ظالمانه است».

وی با بیان این مطلب تأکید کرد که «مردم عراق در برابر هرخطری که ایران را تهدید کند، در کنار این کشور برادر باقی خواهند ماند».

این اظهارات الهمیم در ادامه حمایت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمهوری اسلامی ایران در برابر تحرکات و اقدامات تنش‌زای آمریکا است که به گفته ناظران بیشتر جنگ روانی علیه ایران است و با هدف بر هم زدن امنیت و ثبات منطقه صورت می‌گیرد.

مسجدی شنبه هفته جاری نیز با «برهم صالح» رئیس جمهوری عراق دیدار و در مورد آخرین تحولات سیاسی منطقه گفت‌وگو کرد.

دو طرف همچنین بر ضرورت گفت‌وگوی مثبت جهت کاهش تنش در منطقه و ثبات در آن به گونه‌ای که در راستای خواسته‌‌های مردم این دو کشور باشد، تأکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند


امنیت منطقه یک مسئولیت مشترک است


شهیده طاهری نخبه ی فیزیک کوانتوم


بازخوانی نقش کلیدی زنان بحرینی در جریان انقلاب ۱۴ فوریه


نقش محاسبات انتخاباتی در پس حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه سوریه


ورود محموله ذرت دامی به بندر چابهار برای تقویت ذخایر راهبردی


 کوشنر در بحبوحه تشدید تجاوزات "اسرائیل" طرح ترامپ را زنده نگه می‌دارد!


تأکید قالیباف بر خروج نیروهای آمریکایی و پایان دوران حضور صهیونیست‌ها در منطقه