روزنامه الشرق قطر: ریاض و ابوظبی صورتحساب 300 میلیون دلاری حضور ناو آمریکایی را پرداخت کردند

سه شنبه 31 ارديبهشت 1398
15:18
روزنامه الشرق قطر: ریاض و ابوظبی صورتحساب 300 میلیون دلاری حضور ناو آمریکایی را پرداخت کردند روزنامه الشرق قطر نوشت؛ همانطور که دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا قبلا خواسته بود ، عربستان وامارات هزینه های حضور نیروهای خارجی و ناو آبراهام لینکلن آمریکا در منطقه را که بیش از 300 میلیون دلار بود پرداخت کرده اند.

العالم ـ عربستان

الشرق روز سه شنبه در گزارشی خاطرنشان کرد؛ رسانه های ریاض و ابوظبی از آغاز تنش لفظی میان مقامات ایران و آمریکا هرکاری کردند تا بر دامنه این اختلاف و تنش بیافزایند و در نهایت این درگیری را به جنگ بکشانند.
در همین راستا رسانه های این دو کشور سعی کردند که با اتهام زنی به ایران در خصوص عملیات خرابکارانه در بندر 'الفجیره' ایران را عامل برهم زدن امنیت منطقه معرفی و بر حدت و شدت این جنگ لفظی و تهدیدات میان آیران و آمریکا بیافزایند.
رسانه های عربستان نیز پس از حمله پهپادهای انصار الله به تاسیسات نفتی آرامکو در عمق خاک عربستان، ایران را مقصر و حامی این مساله دانسته و آن را به حمایت از تروریسم متهم کردند.
ریاض و ابوظبی برای وقوع جنگ میان ایران و امریکا هزینه های زیادی کرده اند، بنابراین تقبل هزینه حضور ناو هواپیمابر ابراهام لینکلن در منطقه چیز عجیبی نیست.
پیشتر نیز ترامپ اعلام کرده بود که ما ناو خود را به منطقه می فرسیتم اما عربستان و امارات باید هزینه حضور هر ثانیه آن در منطقه را بپردازند.
بنابر تحقیق وبسایت 'آلاینت گروپ' ناو هواپیمابر ابراهام لینکلن جزو ناوهای نو و به روز آمریکا می باشد که میانگین هزینه فعالیت و حفاظت سالانه از آن به چیزی حدود 240 تا 320 میلیون دلار می رسد که ریاض و ابوظبی صورتحساب آن را از پیش پرداخت کرده اند.
به گزارش ایرنا به نقل رسانه قطری، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا پیشتر کشورهای سعودی و امارات را به یک گاو شیر ده تشبیه کرده بود که مجبورند هزینه های دولت آمریکا در منطقه و سایر نقاط جهان را تامین کنند.
ریاض و ابوظبی پس از اینکه آمریکا در اقدامی خلاف قوانین بین المللی از برجام خارج شد از نخستین کشورهایی بودند که از این اقدام واشنگتن استقبال کردند، اکنون نیز با بالاگرفتن تنش ها و تهدیدات توخالی آمریکا علیه ایران، با بر هم زدن امنیت منطقه سعی در ایجاد درگیری دارد.
در مقابل اقدامات خصمانه سعودی و امارات سایر کشورهای منطقه مانند قطر، عمان، عراق، کویت و برخی دیگر کشورها همواره تاکید کرده اند که جنگ در خلیج فارس به نفع هیچکس نیست و منطقه را در سرنوشتی نامعلوم فرو می برد.

0% ...

آخرین اخبار

ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی