تاکید کوبا بر ادامه حمایت‌ از سوریه در مبارزه با تروریسم

يکشنبه 5 خرداد 1398
21:58
تاکید کوبا بر ادامه حمایت‌ از سوریه در مبارزه با تروریسم
معاون اول وزیر امور خارجه کوبا در دیدار با سفیر سوریه بر استمرار حمایت‌های کشورش از دمشق در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

العالم - سوریه

«ادریس میا» سفیر سوریه در کوبا دیروز با تعدادی از سفرای کشورهای دوست و «انایانسی رودریغیز» معاون اول وزیر امور خارجه کوبا دیدار کرد.

به گزارش سانا، معاون اول وزیر خارجه کوبا بر استمرار مواضع حمایتی کشورش از سوریه در مقابله با تروریسم تاکید کرد و گفت که کشورش «به استقامت و مقاومت ارتش و مردم سوریه در برابر تروریست‌ها افتخار می‌کند».

وی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور دوستانه تاکید کرد که «مواضع کوبا در محافل بین المللی همیشه در کنار سوریه باقی خواهند».

سفیر سوریه در کوبا نیز با ابراز قدردانی سوریه از مواضع کوبا در محافل بین المللی گفت که دو کشور در یک سنگر در مقابله با امپریالیسم جهانی و ابزار آن قرار دارند.

چندی پیش سفیر کوبا در سوریه به سانا گفته بود که «سفارت کوبا در سوریه طی سال های بحران باز بوده است، و خبرگزاری کوبا اقدام به باز کردن یک دفتر در دمشق به قصد مقابله با حملات رسانه‌ای و انتقال حقیقت آنچه در سوریه صورت می گیرد، کرد».

«میگل پورتو بارگا» سفیر کوبا تاکید کرد که همکاری و هماهنگی بین دو کشور در اوج خود قرار دارد، این دو کشور در معرض همان جنگ دیپلماتیک بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران