خوش تیپ ایتالیایی بله گفت!

شنبه 11 خرداد 1398
23:04
خوش تیپ ایتالیایی بله گفت! باشگاه استقلال اعلام کرد در حال چانه زنی بر سر بندهای قرارداد با استراماچونی است.

العالم - ورزشی

باشگاه استقلال در نهایت در ساعات پایانی روز شنبه اعلام کرد که استراماچونی به این باشگاه چراغ سبز نشان داده و این باشگاه با این سرمربی به توافق اولیه دست پیدا کرده و به زودی قرارداد دو طرف امضا خواهد شد.

باشگاه استقلال در آخرین اطلاعیه خود در این باره نوشت:

"بنا به اعلام امیرحسین فتحى مدیرعامل باشگاه استقلال مذاکرات این باشگاه با گزینه‌های موردنظر جهت انتخاب سرمربی فصل آینده تیم استقلال همچنان ادامه دارد.

طبق اطلاع‌رسانى قبلی سایت رسمى باشگاه قرار بود امروز نتیجه نهایی مذاکره با آقای استراماچونی اعلام شود. جهت اطلاع هواداران عزیز و رسانه‌های محترم به اطلاع می‌رساند توافقات اولیه با این مربى ایتالیایى انجام شده و مذاکرات درباره برخی بندهای قرارداد توسط نمایندگان طرفین در حال پیگیرى است. باشگاه استقلال وظیفه خود می‌داند که بیشترین وسواس و دقت را در این مورد اعمال کند تا مشکلات قراردادهای گذشته تکرار نشود.

ضمناً آقای آندره‌آ استراماچونی تا این لحظه هیچ مصاحبه‌ای درباره وضعیت همکاری خود با تیم استقلال انجام نداده‌اند و اخباری که از قول ایشان منتشر می‌شود، صحت ندارد.

بدون تردید متانت و شکیبایى هواداران واقعى و فهیم استقلال منجر به سرعت و دقت در انجام این مهم خواهد شد."

بیشتر بخوانید:

توافق مسئولان استقلال با استراماچونی/مرد ایتالیایی در حال مشورت با همسر!

صحبت های فتحی گواهی می دهد که آبی ها تایید نهایی را از این سرمربی ایتالیایی گرفتند و حالا بعد از جلسه با فرهاد مجیدی در روز شنبه به دنبال این هستند تا جزییات قرارداد این سرمربی ایتالیایی را نهایی کرده و مراسم معارفه را برگزار کنند.

به این ترتیب و با توجه به صحبت های صبح شنبه کامران منزوی به نظر می رسد قرارداد استقلال با استراماچونی در تاریخ 13 خرداد رسمی و امضا شود تا سرمربی جدید استقلالی ها کار خود را در این تیم با 48 ساعت تاخیر آغاز کند.

ورزش سه

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند