استقبال شورای نظامی سودان از میانجی‌گری اتیوپی

شنبه 18 خرداد 1398
19:54
استقبال شورای نظامی سودان از میانجی‌گری اتیوپی شورای نظامی سودان پس از کشتار فجیع روز دوشنبه، از میانجی‌گری اتیوپی استقبال کرد.

العالم - آفریقا

شورای نظامی سودان طی بیانیه‌ای از میانجی‌گری اتیوپی استقبال کرده و بر گفت‌وگو در راستای رسیدن به تفاهم مورد توافق دو طرف تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: در تلاش برای تفاهم‌هایی هستیم که به توافقی ملی در دوران انتقالی و رسیدن به ساحل امنیت منتهی شود.

شورای نظامی سودان در ادامه مدعی شده است: به دنبال مذاکرات برای ایجاد تحولی دموکراتیک و انتقال مسالمت‌آمیز قدرت هستیم.

«عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان ۲۲ فروردین در پی گسترش اعتراضات مردمی به نابسامانی اوضاع اقتصادی، با دخالت ارتش برکنار شد و پس از آن یک شورای نظامی به رهبری «عبدالفتاح البرهان» قدرت را به دست گرفت.

این شورا مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر قرار گرفت. معترضان خواستار آن شدند که این شورای نظامی قدرت را به دولتی مدنی تحویل دهد چرا که با ماندن این شورا، چیزی تغییر نکرده بود؛ به همین دلیل به تحصن خود در مقابل مقر فرماندهی ارتش در خارطوم ادامه دادند و هم‌زمان مشغول مذاکره با این شورا بودند.

دهم خرداد، رئیس شورای نظامی انتقالی سودان «البرهان» در مقام عالی‌ترین مقام این کشور، به اجلاس سران اسلامی و سران عرب در مکه دعوت شد و با مقامات سعودی از جمله «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی دیدار کرد.

سه روز بعد از اجلاس مکه، نیروهای امنیتی دوشنبه سوم ژوئن (13 خرداد) با حمله به میدان محل تحصن معترضان بیش از ده ها نفر را کشتند. کمیته پزشکان سودان، پنجشنبه، سه روز پس از حادثه، آمار کشته‌ها را 108 نفر اعلام کرد حال آنکه وزارت بهداشت سودان این آمار را 46 نفر اعلام کرده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان