لبنان: در نشست منامه بحرین شرکت نمی‌کنیم

چهارشنبه 22 خرداد 1398
00:21
لبنان: در نشست منامه بحرین شرکت نمی‌کنیم
منابعی در وزارت خارجه لبنان به المیادین گفتند که این کشور در نشست اقتصادی منامه بحرین شرکت نخواهد کرد.

العالم-لبنان

منابعی در وزارت خارجه لبنان می‌گویند این کشور در نشست ضد فلسطینی بحرین شرکت نخواهد کرد.

شبکه المیادین به نقل از این منابع شامگاه سه‌شنبه (۲۱ خرداد) اعلام کرد که لبنان هرگز هیچگونه دعوتی برای حضور در نشست اقتصادی منامه را استجابت نخواهد کرد.

پایتخت بحرین روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیر ماه) میزبان نشست اقتصادی بزرگی خواهد بود که از آن به عنوان اولین گام در راستای اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» یاد می‌شود.

ساعتی بعد «جبران باسیل»، وزیر خارجه لبنان به رسانه گفت که از آنجایی که فلسطینی‌ها در نشست مذکور شرکت نمی‌کنند ما نیز در آن شرکت نخواهیم کرد.

«جارد کوشنر»، داماد و مشاور رئیس جمهوری آمریکا سه‌شنبه (امروز) گفت که مصر و اردن و مغرب در این نشست ضد فلسطینی شرکت خواهند کرد.

طرح موسوم به «معامله قرن» که آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح کرده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.

به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در دولت آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است و قرار نیست کشوری به نام فلسطین به پایتختی قدس به رسمیت شناخته شود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد